21 Şubat 2009 Cumartesi

Sezer'e Tunceli'de protesto ŞOKU!

Sezer'e Tunceli'de protesto ŞOKU!
DSP lideri Zeki Sezer'e Tunceli'de protesto şoku! Demokratik Sol Partisi (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, miting için geldiği Tunceli'de protesto edildi.
DSP döneminde gerçekleştirilen cezaevi operasyonlarını protesto eden Dersim Temel Haklar ve Özgürlükler Derneği üyesi bir grup, Zeki Sezer'in içinde bulunduğu parti otobüsünün önünü kesmek isteyince polis müdahale etti.

Polisin müdahalesi sonucu protesto gösterisi gerçekleştirmek isteyen gruptan 6 kişiden 2'si gözaltına alındı.

Polisin yoğun güvenlik önlemleri altında mitingin yapılacağı Kışla Meydanı'na geçen Zeki Sezer burada vatandaşlara hitap etti.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı mitingde bir konuşma yapan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, AK Parti Hükümeti'nin uygulamaları ile CHP'nin çarşaf açılımını eleştirdi. Adaylarını da tanıtan Zeki Sezer, daha sonra Tunceli'den ayrıldı.

DSP Genel Başkanı Sezer'in ayrılmasının ardından Sezer'i protesto eden gruptan gözaltına alınan arkadaşlarının bırakılmasını isteyen Dersim Temel Haklar üyesi grupla polis arasında yeniden tartışma yaşandı.

Polise taş atılması üzerine göstericilere müdahalede bulunuldu. Sayıları bir anda yüzleri bulan protestocular, gözaltına alınanların serbest bırakılmasının ardından dağıldı.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR