24 Temmuz 2009 Cuma

HAK düzeni kurmak

Ey sistem namaz kılabilir miyim?

-Tabi kıl bu benim için bir tehlike arz etmiyor 5 vakit namaz kıl yat kalk.

Ey sistem peki oruç tutabilir miyim?

-Tabi tut. Orucunda bir zararı yok benim için. Hem sen oruş tutarsan iftar vakitleri gelmeden gidip benim marketimden yerimden erzak alacaksın. Zararı yok tut.

Peki ey sistem zekat verebilir miyim?

-Olur ver tabi... Nasıl olsa benim paramdan vermiyosun önemli değil.

Peki ey sistem Siyasal İslamı güçlendirmek için çalışabiir miyim?
-Hooop. Orda dur bak sana ibadat özgürlüğü verdik. Zekat ver namaz kıl oruç tut hacca da git ama bunu unut.
Peki niye ey sistem?
-Ee sen Siyaseti Allahın kanunlarını gözeterek yaparsan Hakkı hukuku önde tutarsın. Vatandaşın bilinçlenir. O zaman müslümanlar uyanır. Uyanık müslümanlar da bize hesap sorar. Sen müslümanları uyandırma.

Peygamberler Tarihine göz attığımızda Allahın göndermiş olduğu bütün peygambeler hep yönetime talip olmuşlardır.
Hz. Yusuf sarayda bir köle iken Allahın izni ile oraya hükümdar olmuştur. Ve hak nizamı getirerek insanları huzura kavuşturmuştur. Yusuf peygamberin de getirdiği İslam değil midir?

Hz. Muhammed Mekkeden Medineye göç ettikten sonra orada bir İslam devleti kurmuştur ve bunun sonucunda Hak gelip batıl zail olmuştur. Ülke yönetmek siyaset demektir. Ve Allahın göndermiş olduğu ve hepsini burada sayamayacağımız peygamberlerde hep baskıcı zulum eden iktidarlara karşı gelmiş ve onların düzenine karşı çıkarak Allahın nizamını orada hakim kılmak için çalışmışlar ve tebliğde bulunmuşlardır.


Son yıllarda İslam ile siyasetin ayrılması ile Allah ve resulunun yetkileri bu ülkede kısıtlanmıştır. Şu anda ise Allah VE RESULUNUN ULKEMİZDE MUHTAR KADAR YETKİSİ YOKTUR. Allah VE RESULUNUN ULKEMIZDE HAMALLAR DERNEGI BASKANI KADAR YETKISI YOKTUR. Allah VER RESULUNUN ULKEMIZDE BİR ZABITA KADAR YETKISI YOKTUR.
Benim ülkemde bir erkekle bir bayan muhtara gidip evlenmek istediğinde muhatın bir kağıt yazıp mühür basması onları karı koca yapar. Amma benim ülkemde İmam Nikahı yani dini nikah yani Allahın huzurunda kıyılan nikah kabul olmuyor. Allah ve Resulunun benim ülkemde Köy MUhtarı kadar yetkisi yoktur. Ne yazık ki acı gerçekler bunlar.

Allah ve Resulu Maraşta yetkili iken oranın insanı Maraşı Kahramanmaraş, Antebi, Gaziantep yaptı.
Allah ve Resulu yetkili oldugu için Fatih ve ordusu İstanbulu fethetti.

Allah ver resulu yetkili olmayınca ülkemde, bacılarımız üniversite kapılarında sürünüyorlar başları örtülü olduğu için, Allah ver resulu yetkili olmadığı için camilerd kıldığımı namazlarda dahi Allaha yakınlaşamıyoruz,Allah ve Resulu yetkili olmadığı için Hacca Umreye gittiğimizde ağlayamıyoruz. Allah ve Resulu bu ülkede yetkili olmadığı için bu ülke hep kaybediyor...Allah ve Resulunun yetkili olması demek Ülkenin AllahIN NIZAMINA gore yönetilmesi demektir. Yönetim içinde siyaset yapmak şarttır.

İslamla siyaset ayrılamaz. İslam zaten HAK düzeni kurmak için gönderilmiştir. Ve Hak düzeni kurmak da ancak siyasetle mümkündür.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR