15 Aralık 2008 Pazartesi

SHOW TV KURTLAR VADİSİ ANLAŞMAZLIĞI

Kurtlar Vadisi’ dizisinin yapımcısı Pana Film ile Show Tv arasındaki anlaşmazlık ekonomik kriz nedeniyle kopma noktasına geldi



Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'ni de ekonomik kriz vurdu. Bir süredir kulislerde dolaşan iddialara göre izlenme rekorları kıran dizi ocak ayına kadar ekranlara veda edecekti. Bundan sonra ne zaman yayınlanmaya başlanacağı ise kesin olarak belli değildi. Ancak yapımcı şirket Pana Film'den gelen açıklama tartışmalara son noktayı koydu. İşte Kurtlar Vadisi ile ilgili gelişmeler:

Dizinin yayınlandığı kanal olan Show TV yönetimi Kurtlar Vadisi ile birlikte Eşref Saati adlı dizinin de yayınına son verdi. Karar; her iki dizinin de en az altı hafta boyunca yayınlanmaması yönündeydi. Yine iddialara göre Kurtlar Vadisi ile Show TV arasındaki anlaşmazlığa sebep olarak kanalın, dizinin yapımcısı olan Pana Film'e uzun süredir ödeme yapmaması gösteriliyordu.

Kurtlar Vadisi ile ilgili bu tartışmalar sürerken dizinin yapımcısı olan Pana Film'den tüm iddialara nokta koyan bir açıklama geldi. Kanal ile aralarında ekonomik sorunlar olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: “Pana Film’in Show TV ile ekonomik sorunları olduğu doğrudur. Show TV buna kalıcı bir çözüm bulamazsa yollarımız ayrılacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati’nin hangi kanalda yayınlanacağı sorunlar çözüldükten sonra belli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.

Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti


Türkiye kategorisindeki tüm haberler »

Okur Yorumları (3 Yorum)

bu ucuz ve yavan - 6/12/200822:50

ırkçı diziyi ekonomik kriz vursa ne olur vurmasa ne olur. aslında vursa iyi olur elbette çoluk çocuğun geleceği eğitimi açısından ama öyle yerlerden besleniyor ki... gariban, büyük şehre düşman, eğitimsiz, milliyetçi, işsiz, abaza çocuklara feci bir rol model teşkil ediyor. vadide kurt olarak var olma sevdasında bir sürü gariban çocuk. siyah takımları kuşanacaklar, illaki beyaz gömlek giyilecek, pis sakal olmazsa olmaz. binecekler siyah jiplerine ve dikilecekler büyük şehrin zengin dünyasının karşısına. herkes eğilecek önlerinde, korkacak onlardan, ciddiye alınacaklar… yazıktır, bir de bu garibanların sırtından besleniyorlar senaristi de, yönetmeni de, oyuncusu da. bari şuursuz çocukları sömürmeyin diyeceğim ama bu çocuklar da çok şaşkın kardeşim. bilmezler ki şu memlekette 35 sene evvel amerikalının başına gerçekten, somut olarak yani, çuvalı kimler geçirdi.

1kodsectimki - okurun diğer yorumları için tıklayınız

Niye Ari mi soktu yoksa? - 6/12/200822:4

Bu ne ciddet ve saldiri? Senin ne kadar izleme özgürlügün varsa, benimde o kadar izlememe özgürlügüm ve elestirmem var.. Bilmem siz mi zirvaladiniz, yoksa ben mi? Taktiri okuyuculara birakalim..

Gerillos - okurun diğer yorumları için tıklayınız

yorum süper - 6/12/200821:14

"gerçeklerle hiç alakası yok", hani terminatör gerçek ya, lost veya prison break, süperman her hafta sonu gerilosa kahvaltıya geliyor. bi kurtlar vadisi kalmış gerçek olmayan, onu da iptal etse tam olacak. Eh işte sanattan bu kadar anlayan bir toplum yarattığı için türkiye cumhuriyeti övünmelidir. Muhteşem bir eğitim sistemi, bilmediğin konularda istediğin kadar sıkmana yarayan bir konuşma özgürlüğü ve ar damarı(utanma olsa o yorum gelmezdi). Seveme ve izlemem özgürlüğün var e daha ne zırvalıyorsun? yok halka olumlu katkısı ama zararı çok diye bir saçmalık ortaya sunabiliyorsun? bu millet "halka faydalı" yayınlarlar yüzünden, prime time da televizyonlarını kapatıyordu şundan 15-20 yıl önce haberin var mı senin. üstelik sen kimsin de böyle bir saptama yapıyorsun, hangi istatistiğe dayalı bu gözlemlerin? dağılımı doğru mu, somut bir delil getiremeyeceğine göre, istatistiki bir belge getir. o da yok. tabi yalnız değilsin senin gibi milyonlarca gerilos var , o sebeple zaten bu ülke 1 adım ileri 2 adım geri los yapıyor.

quirinus - okurun diğer yorumları için tıklayınız

* Yorum Yaz
* Tüm Yorumlar (4)

ADnet
En Popüler Sitelere ADnet ile Reklam Verin
Milyonlarca kişiye en ekonomik fiyatlarla ulaşın.
www.adnet.com.tr
Siz de reklam verin
Türkiye kategorisindeki galeri haberler »

Türkiye

Üç il kimyasal saldırıya uğradı!
42 Fotoğraf


Günün Türkiye Yazarları

Yunanistan

YILDIRIM TÜRKER
Tümü
En Çok Okunan Haberler

Polis bir ‘şüpheli’ daha vurdu!

Bir kardeş şehit, diğeri dağda

Belediye bursları iptal

Tek sivil sığınmaevinde kötü son

4.5 milyon doları hamamda yemişler!
En Çok Yorumlanan Haberler

Aydınlardan kampanya: Ermenilerden Özür diliyorum

‘www.ozurdiliyoruz.com’ açıldı

Cerrah tavsiyesiyle polis dayağı

Öldürülen PKK'lının ailesine 40 bin avro tazminat

PKK davasından yargılanırken, askerde şehit düştü

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR