18 Mart 2009 Çarşamba

SAADETİN OYLARI, SELAMETİN YOLLARINI AÇACAK ‘’OY’’ EMANETTİR, OYUNA GELME

Selamun Aleykum Sevgili Kardeşim.





Önümüzdeki yerel seçimler tarihi bir dönemeçtir. Çünkü insanlar seçimlerde, partileri değil, kendi geleceğini seçmektedir. Kişi sevdiği ve seçtiği ileberaberdir. Herkesin geleceği ve güvencesi, oy verip desteklediği zihniyetlerle belirlenecektir.

Oylarımızda sadece kendimizin ve yakın çevremizin değil, 70 milyon milletimizin ve hatta milyarlarca ezilenin hakkı vardır. Oy verdimiz partilerin bütün iyilik ve kötülüklerine ve bunların yan etkilerine ortak olunmaktadır.

Bu seçimler, yirmi parti arasında değil, iki zihniyet arasında yapılacaktır; sonunda Ya Mili Görüşçüler, Ya IMF'ciler ve işbirlikçiler kazanacaktır.

IMF, faiz ve sömür demektir.. Faiz ise, haksızlık ve ahlaksızlığın temel sebebidir. IMF'ciler, yani faizciler ve rantiyeciler; Hak'la ve halkla savaşan kimselerdir. IMF girdiği her ülkeye mutlaka zulüm ve zillet getirmiştir. __

Milli Görüş dışındaki partiler, IMF reçetelerini uygulayacaklarını açıkça dile getirmekte, faizci ve rantiyeci olduklarını ilan etmektedir. Hepsi de, aynı yanlış görüşün farklı görüntüleridir.

DTP: IMF reçetelerine "ince ayar yapacaklarını" söylemektedir. Yani IMF'nin kalın kazıklarının ucunu sivriltecektir. Bunlar PKK'nın sivil ve siyasi temsilcisidir.

MHP: IMF reçetelerini "tartışmalı biçimde uygulayacaklarını" iddia etmektedir. Yani sözde IMF reçetelerine karşı çıkıyormuş edebiyatı yaparak, bütün emirlerini yerine getirecektir ve geçmişte hükümet.

Olduklarında zaten IMF'ye boyun eğmişlerdir. -

CHP: IMF'nin haciz komiseri Kemal Dervişlerin devamı niteliğindedir, zulüm ve sömürüye taşeronluk yapacakları kesindir. Süleyman Demirel gibi IMF'ci mason kafalardan ve eski kapitalist artıklarından medet umar hale gelmiştir.

Yani sağcı ve solcu işbirlikçilerin hepsi IMF'nin ABD ve AB'nin kıdemli hizmetçileridir.

AKP ise, IMF ve uluslararası Siyonist sermaye ile "düzenli ve düzeyli ilişkilerini sürdüreceklerini" ve de ­nasıl olacaksa- Milli çıkarları gözeteceklerini ileri sürmektedir. Yani IMF zehirine yerli çikolata sürerek milletimize yedirmektedir. Bu bakımdan IMF'ci partilerin en tehlikelisidir. Çünkü kuzu postuna bürünmüş kurt yerindedir. Evet, "eğri"nin en tehlikelisi, "doğru"ya en yakın duran eğridir. Çünkü doğru ile karıştırılma ihtimali Çok yüksektir.

Oysa mikroptan ilaç yapıldığı, faizden fayda sağlandığı, IMF reçeteleriyle ülke kalkındığı hiç.

görülmemiştir. Bu nedenle IMF'ci partilere oy vermek, Amerikan dehşetini ve israil vahşetini desteklemekle aynı şeydir. Ve böyle vebale girenlerin vicdanları nasıl rahat edecektir?! Daha da beteri, ülkemiz kasıtlı ve planlı bir yıkılışa sürüklenmektedir ve IMF'ci hükümetler de buna alet edilmektedir. Ve hele yedi yıllık yamukluk ve yanlışlıklarından sonra, hala AKP'ye oy vermek, felaketi davet etmektedir. Bunların ucuz kahramanlık rolüne güvenilmemelidir.



Unutma, senin oyunda, Dünyada ezilen, sömürülen mazlum halkların,aldatılan ve arka plana atılan başörtüsü mazlumlarının ve imam-hatip okulu mağdurlarının hakkı vardır!

Çöplükten ekmek toplayanların ve çaresizlikten vücudunu satılığa çıkaranların hakkı vardır!.. Senin "oy"unda, bu ülkeyi bize vatan bırakan şehitlerimizin ve gelecek nesillerimizin hakkı vardır!..

Gazze'li gelinlerin, Afganlı gariplerin, Iraklı yetimlerin hakkı vardır!

Öyle ise, ne halktan kopuk Halk Partisine... Ne erkeklik satan ürkeklere... Ne de aslını inkar eden döneklere sakın oy atma!... Bu ülkeyi 30 yılda 3 kere felaketten ve iflas etmekten kurtaran Erbakan'ı unutma!.. Yapanlarla yıkanları, sadıklarla sahtekarları bir tutma! Refah-Yol hükümetinde ve Milli Görüş Belediyeciliğinde ekonominin düze çıkarıldığını, işçiye, memura, köylüye ve emekliye en iyi imkanların sağlandığını, fakir fukaraya sahip çıkıldığını hatırla!..

Kendini, bağrı yanıkların ve sistemin pençesinde kıvrananların bedduasına uğratma!.. Dünyanı ye ahiretini karartma!... Saadet Partisi, Türkiye'nin garantisidir; desteksiz bırakma! Şimdi Soralım

1- Saadet'ten başka ahlaki ve manevi tahribatı dert edinen' ve çare gösteren var mı?

2- Saadet'ten başka, faizsiz, rantiyesiz; IMF'siz Milli ve yerli kalkınma projeleri üreten var mı?

3- Saadet'ten başka, ABD ve AB emperyalizmine ve israil Siyonizm'ine karşı D–8;ler, İslam

Birliği ve tüm ezilenlerin dirliği ile zalimleri ürküten var mı?



Öyle ise; "oy"larınla ya saadetini seçeceksin veya sefaletini. .. Ya Milli Görüşü seçeceksin veya kirli bir zihniyeti.,

Ya Refahını ve menfaatini seçeceksin veya felaketini ....

Evet, "oy"unla, ya ülkemiz üzerindeki oyunları bozacaksın veya oyuna geleceksin...

Ve sakın unutma!

"insanların hayırlısı, insanlara faydası dokunandır." En sevaplı ve en şerefli hizmet, haklı ve hayırlı bir zihniyetin iktidar olmasına katkıda bulunmaktır. Çünkü "bir saat adaletle hükmetmek, yetmiş yıl nafile ibadetten hayırlı" sayılmıştır.

Ve kesinlikle ümit var olmalıdır. Hele görelim, yarınlar neler doğuracaktır. Çünkü karanlığın en koyu olduğu an, sabaha en yakın olduğu zamandır.



SAADETİN OYLARI, SELAMETİN YOLLARINI AÇACAK ‘’OY’’ EMANETTİR, OYUNA GELME!

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR