25 Mart 2009 Çarşamba

Yazıcıoğlu'nun durumu ile ilgili çelişkili bigliler

Yazıcıoğlu'nun durumu ile ilgili çelişkili bigliler
BBP lideri Yazıcıoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili çelişkili bilgiler geliyor. İl başkanı ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtti. Ökkeş Şendiller Yazıcıoğlu'nun ayakta olduğunu duyurdu.


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter Yerköy yakınlarında düştü. Kazada, Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili çelişkili bilgiler geliyor. İl başkanı ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtti. Ökkeş Şendiller Yazıcıoğlu'nun ayakta olduğunu duyurdu.

AA muhabirinin Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, saat 13.30'da Kahramanmaraş'tan hareket eden Yazıcıoğlu ile 5 kişinin bulunduğu özel helikopter ile Yozgat'ın Yerköy ilçesi yakınlarında temas kesildi.

Bunun üzerine teknik ekiplerin yaptığı araştırmada helikopterin Yerköy yakınlarında bir dağın eteğine düştüğü anlaşıldı.

Helikopter pilotunun, 112 Acil Yardım'ı aradığı, kazada yaralananlar bulunduğunu belirterek ambulans istediği öğrenildi.

Kazada, Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Bölgeye ambulansların sevk edildiği bildirildi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ: YAZICIOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU İYİ

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Okan Köksal, Yazıcıoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

BBP Genel Merkezi'nde bulunan Köksal, Yazıcıoğlu ile telefonla görüştüğünü, görüşmede Yazıcıoğlu'nun ''Yaralıyım. Bilginiz olsun. Helikopterimiz düştü'' dediğini söyledi.

Yetkililere haber verdiklerini belirten Köksal, ''Biz de sonuca ulaşmak için kendi imkanlarımızı kullanıyoruz'' dedi.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR