6 Mart 2009 Cuma

DİŞ MACUNUNUZ "FLUORİD" Lİ Mİ? EYVAH Kİ NE EYVAH....

DİŞ MACUNUNUZ "FLUORİD" Lİ Mİ? EYVAH Kİ NE EYVAH....

İNSANIN KAFASINI KARIŞTIRAN BİR DURUM....

Dis macunu ile dusunce kontrolu...

OLAY-1
Dis macunlarinin temel maddesi FLUORID, aslinda ilac endustrisi tarafindan da kullanilan bir tur sakinlestirici etkin maddesi... Fluorid'le ilgili ilk deneyler Nazi Almanya'sinda yapiliyor... Nazi bilim adamlari, icme suyuna karistirdiklari fluoridle cesitli deneyler yapiyorlar ve fluoridin beynin bazi bolgelerini uyusturdugunu; kisilerin direnme, dayanma gucunu kirdigini saptiyorlar. ..
Bu bulus, Nazi toplama kamplarinda kullaniliyor. Icme sularina fluorid karistirilarak, toplama kamplarindaki kisiler, sakinlestiriliyor, uyusturuluyor ve uyumlu kisilikler haline getiriliyor.

OLAY - 2:
2. Dunya Savasi'nin bitiminden sonra, fluorid deneyleri icerisinde yer alan Alman I.G.Farben sirketi, ABD ile iliskilerini gelistiriyor. CIA de, Nazilerin kitlesel denetim deneylerinin sonuclarini ogrenmek icin istihbarat faaliyetleri duzenliyor, bilgi biriktiriyor. Tam da bu siralarda, Alman kimya sirketi Farben'e CIA ajani Amerikali bir danisman ataniyor. Bu siralarda CIA'nin basinda, bu kurumun efsanevi kurucusu Dulles var. (Bu adamin ne menem bir sey oldugunu, bilen bilir...) Dulles'in yaninda bir kisi daha danisman olarak calisiyor; bakin kim:
Dr. Estabrooks.. .

Kendisi, Colgate sirketinin (Hani dis macunlari da uretir; bir dunya devidir...) yonetim kurulu baskani...
Ve ayni zamanda, CIA baskan danismani; New York Hamilton Universitesi Psikoloji Bolum Baskani ve ABD hukumetinin hipnotizma ve davranis psikolojisi danismani...

Vaaay; vaaay; vaaaayyyy... .
Colgate, fluorid'li dis macunu uretiyor...
ABD halki, icme sularinin saglikli olmasi icin, bu sulara sodyum fluorid katilmasi icin izin vermeye ikna ediliyor...

Peki nicin dersiniz?

OLAY - 3:
19. yuzyilda Sodyum Fluorid, fare zehiri olarak kullanilirdi. Yine 19. yuzyilda bir cok endustri, atik olarak sodyum silikofluorid uretiyordu.. .
O kadar cok sodyum silikofluorid atigi cikiyordu ki, endustri'nin bundan kurtulmasi gerekiyordu. Ustelik bu atik madde, metal varillerde de saklanamiyordu; cunku metali yeme ozelligi vardi. Endustri, sodyum silikofluorid atigindan kurtulmak icin careler aramaya basladi...


SIRASIYLA:
Fluorid, fare zehiriydi...
Ayni zamanda atik maddeydi...
Endustri kurtulmak istiyordu; saklama maliyeti cok yuksekti...
Nazi deneyleri, fluorid'in dusunce kontrolunde kullanilabilecegini gosterdi...
CIA bu bilginin sahibi oldu...
Tum dunya fluorid'in dis ve agiz sagligi icin gerekli olduguna ikna edildi:
Ve bir tasla iki kus vuruldu:
Kapitalizm, agir bir yukten kurtuldu;
ve halkin beyni uyusturuldu; dusuncesi, tepkisi, ofkesi kontrol edildi; yatistirildi. ..

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR