3 Mart 2009 Salı

SEARCH EARNA ÜYE OL KAZAN

Haberler
2 Mart 2009
Kampanya Yaklaşıyor Bonuslar Azalıyor!

Super Womm kampanyasına çok az kaldı. Arkadaş listenizi kaydınız ile yüklenen puanlar kademeli olarak azaltılacaktır. 1000 puan ve 500 puan olarak yapılan puan yüklemesi, ilk etapta 900 puan ve 450 puana çekilmiştir. Kampanya başlangıç süresine kadar numara başı yüklenen puanlar 500 puan ve 250 puan seviyesine kadar düşürülecektir. Çok yakında başlayacak kampanyanın detaylarını işleyiş sürecini kısa süre sonra siteden ilan edeceğiz. Siz de en kısa sürede arkadaş listenizi oluşturup en yüksek kazanca kavuşabilirsiniz.
2 Mart 2009
Şubat Yerel Seçim Anketi

Yerel seçim anketlerimizi aylardır yapıyoruz. Analiz sonuçlarımızdan bir kısmını sizinle paylaşmak istedik.
Şubat ayı süresince uygulanan ankete katılan kişilerin cevaplarına göre

1. Türkiye Genelinde hangi partiye oy vereceksiniz?
Tercihler : AKP %41,9 - CHP %22,86 - MHP %13,38 - Kararsızlar ve Diğer %21,86

2. İstanbul için sınırlandırılmış analizde tercih oranları ise
AKP %41,03 - CHP %31,07 - MHP %8,76 - Kararsızlar ve Diğer %19,14 şeklindedir.
2 Mart 2009
Teşekkürler

Geçen hafta duyurusunu yaptığım kitabıma gösterdiğiniz yoğun alaka için tüm çevreme, üyelerimize teşekkür ediyorum. Kitabın ilk 100 istekli okuyucusuna imzalı nüshaları Çarşamba gününden itibaren MNG Kargo ile dağıtılacaktır.
Kitabın yazım ve basımında; geniş çevrelere ulaşmasında emeği geçen editör arkadaşlarım Hande Turan ve Bahadır Maşa'ya; kapak tasarımını benim bitmez tükenmez isteklerimi dinleyip gerçekleştiren Emin Cenker'e, prova baskıları inceleyip yardımcı olan Emre Yalçın ve Ömer Faruk Özer'e; basım işlerimizi en hızlı şekilde gerçekleştiren Uğur Fırat'a; gerçekten son derece hızlı gelişmiş alt yapılarını kullanıp, kolaylıkla izin ve telif işlemlerini tamamladığımız Türkiye ISBN Ofisi ve Telif Hakları ve Sinema İstanbul Müdürlüğü çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Murat Serdar ÖZYAŞAR
1 Mart 2009
Eski Anketlere Katılım için Son Tarih

Bilindiği gibi Search-Earn.com sürekli anket modeli ile yeni kullanıcılarının da eski anketleri doldurmasına olanak sağlamaktadır. 8 Mart 2009 tarihinde 2008' den gelen 22. ankete kadar olan uygulamalara son verilecek ve yeni anketler ile çalışmalarımız devam edecektir. 22. ankete kadar son katılım tarihimiz 8 Mart 2009 dur.

1 Mart 2009
3 Yeni Anket Yayında!

Search-Earn.com' un 3 yeni anketi yayındadır. Tüm kullanıcılarımızın anketlere katılmasını bekliyoruz.

Yerel Seçim Anketine katılmak için tıklayın.

E-ticaret Anketine katılmak için tıklayın.

Facebook Anketine katılmak için tıklayın.
1 Mart 2009
Geç kalmayın siz de kazanın!

Bugün seçim anketimiz yayına alındı. Gün içinde 2 anketimiz daha başlayacak siz de Accounts Pro ile kazanmak için geç kalmadan Accounts Pro üyelinizi aktif edin!. Program hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.
28 Şubat 2009

Accounts Pro üyelerin site üyelikleri karşılığı puan kazanacağını daha önceden duyurmuştuk. Kısa süre içinde, belirteceğimiz sitelere üyelik ile puan kazanma dönemini aktif hale getireceğiz. Yenilikleri ve güncellemeleri haberler sayfasından takip etmeye devam edin.
28 Şubat 2009
Anında 500$ hediye Reklam Puanı Kazanın!

Taksitli başlatacağınız partner üyeliğinize anında hediye 500.000 puan hediye reklam puanı kazanın. Reklam puanlarınız ile firmanızın ve satışını yapacağınız reklamların ücretsiz başlatılmasını sağlayın. Taksitli partner üyelik için tıklayın.
27 Şubat 2009
Digitürk Anketine Katılın!

Tüm kullanıcılarımızı Digitürk anketine katılmaya davet ediyoruz. Anketi doldurmak için tıklayın. Digitürk anketi Accounts Pro kullanıcılarına anında 1000 SE puanı kazandırıyor.
24 Şubat 2009
Hedef 10K$ Bilgi Çöplüğündeki Altınlar

Değerli kullanıcılarımızdan gelen öneriler doğrultusunda kitabın daha geniş kitlelere ulaşması için sipariş bedeli 19 TL (KDV ve Kargo Dahil) olarak belirlenmiştir. Kitabın siparişini www.bilgicoplugundekialtinlar.com internet adresinden yapabilirsiniz.

Kitabın Künyesi:
Basım Tarihi : 20.Şubat.2009
ISBN : 978-605-60508-0-0 170 Sayfa / 110 gr. Kuşe Baskı
24 Şubat 2009
Kitap Fiyatı Hakkında

Yayınlanan Bilgi Çöplüğündeki Altınlar kitabının fiyatı hakkında kullanıcılarımızdan yüksek olduğu yönünde şikayetler gelmiştir. Bu sebeple siz kullanıcılarımızın görüşleri doğrultusunda yeni fiyatı belirlemek istedik, bugün saat 21:00 re kadar kitabın yeni fiyatı konusunda önerilerinizi içeren ticket mesajlarınızı bekliyoruz. Bu mesajlardaki önerilere göre kitabın yeni fiyatı belirlenecek ve sipariş ekranları saat 21:00 den itibaren yeni fiyat ile sipariş kabulüne başlayacaktır. Eski fiyattan sipariş veren tüm kullanıcılarımıza oluşacak fark kredi kartlarına iade edilecektir.

Saygılarımızla
23 Şubat 2009
Accounts Pro E-Ticaret Tercih Anketimiz

1 Mart 2009 tarihinde E-Ticaret Tercih anketimiz başlayacaktır. Bu ankette anketi dolduracak Accounts Pro kullanıcılarımız 5.000 SE puanı, alt gruplarından doldurulacak her anket için ise 500 SE puanı kazanacaktır. Accounts Pro anketimizden puan kazanabilmek için hesabınızın Accounts Pro üyeliğe yükseltilmiş olması gereklidir. Anket cevaplama işleminizi takiben Accounts Pro olmanız puan kazanmanızı sağlamayacağı için ilgili anket başlamadan Search-Earn üyeliğinizi Accounts Pro üyeliğe yükseltmenizi öneririz. Accounts Pro üyelik için tıklayınız.
20 Şubat 2009
Portal-Turk.com'da Bilgilerinizi Yayınlayın

www.portal-turk.com da bilgilerinizi yayınlamaya hemen başlayın. Tüm Accounts Pro üyelerimizi www.portal-turk.com da editör olarak bilgi yayınlamaya davet ediyoruz. Accounts Pro hesabınızı aktif edin, www.portal-turk.com' a anında üyeliğinizi açın ve bilgilerinizi girin yayınlayın. Siz de web yayıncılığına başlayın, düzenli kazancın tadını çıkarmak için sayfalarınızı bugünden oluşturun.
18 Şubat 2009
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Taksitli partner üyeliklerde taksit borcu bulunan partner hesaplarda ise partner üyelik hakları gecici olarak askıya alınmaktadır. Bu durumdaki üyeler referanssız üye alamamakta ve Supermania yarışma listesinden gecici olarak çıkartılmaktadır. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
18 Şubat 2009
Taksitli Partner Üyelik

Taksitli partner üyeliğinizi hemen başlatın. 500$ hediye reklam hakkını anında kazanın!. Bu kampanya sınırlı sayıda üyelik için uygulanacak olup, taksitli partner başlatmak isteyen üyelerimiz Üyeliğini Yükselt sayfasından işlem yapabilir. Hediye reklam hakkını anında kullanmaya başlayabilir.
18 Şubat 2009
Super Womm Kampanyaları

İlk Super Womm kampanyası Mart ayı içinde başlayacaktır. Super Womm kampanyasına sorunsuz katılmanız için önerilen arkadaş listesi kişi sayısı 50 kişi olarak belirlenmiştir. Search-Earn.com olarak önerimiz sorunsuz olarak kampanyalara katılabilmeniz için arkadaş listesinizi en kısa süre hazırlamanız ve en az 50 arkadaşınızı listeye dahil etmenizdir. Arkadaş listenizi tamamlamak için tıklayın.
10 Şubat 2009
Portal-Turk.com Alt Konuları

Portal-Turk.com yazılım geliştirme sürecinde kullanılmak üzere Portal-Turk.com kullanıcılarının alt konu önerilerini info@search-earn.com adresine göndermeleri rica olunur. Alt konularda kavram sınırı olmayacaktır. Derlenecek alt konular www.portal-turk.com yazılımı sistemine entegre edilecektir. Örnek, ana konu: Doğa Bilimleri, alt konu:Küresel Isınma gibi.
23 Ocak 2009
Super Womm ile Daha Çok Kazanın!

Üyelerimizden gelen "Super Womm programına davet ettiğimiz arkadaşlarımızdan da bonus kazanç sağlayalım." talebi uygun bulunmuş ve davet odaklı bonus kazanç programı bugün itibariyle başlatılmıştır.

Super Womm davetlerinizde üyelerimizden sadece ilk numarayı kaydeden üyemiz kazanabilecektir. Bunun sebebi ise bir kişinin bir çok kişinin arkadaş listesinde bulunabilme ihtimalidir. Eğer ilgili arkadaşınızın numarasını ilk olarak siz kaydetti iseniz, arkadaşınız da sisteme dahil olduğunda onun kaydettiği her kişiden siz de kazanacaksınız. Bu kazanç, arkadaşınızın kazandığı her bir kampanya gelirinin %10'udur. Arkadaşınızın, kendi arkadaşlarından kazanacakları puanlar bonus sistemine dahil değildir.

Önceden giriş yapan üyelerimiz de bu bonus sistemine dahil edilmişlerdir. Herhangi bir hak kaybına sebebiyet verilmeyecektir.

Artık arkadaşlarınız aracılığıyla da Super Womm'da kazanabilmeniz için tek yapmanız gereken, numarayı giren ilk üye olmanızdır.
Super Womm İle İlgili Kullanıcı Görüşleri

Super Womm ile ilgili kullanıcılarımızdan gelen ilk görüş sizlerle paylaşmak istedik.

superwomm üyeligimi dun baslattim. gece 2 saat icinde tum arkadas listemi sisteme tanimladim. artık telefon numaralarim guvende. sim kartim kaybolsa dahi searchearn de kayitli. bu calismadan sonra kazanc listemde tam 290$ kazandigim yaziyordu. ilk reklam kampanyasina karsilik guzel para tesekkurler searchearn
Halil G., Eskişehir



16 Ocak 2009
Super Womm Herkese Açık Hale Geldi!

Kullanıcılarımızdan gelen yoğun talep ve istek üzerine Super Womm uygulaması tüm kullanıcılarımızın katılımına açılmıştır. Program' a katılmak isteyen tüm kullanıcılarımız program başlangıç sayfasından işlemlerine başlayabilirler.

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
16 Ocak 2009
Katılım Hızla Devam Ediyor!

Kullanıcılarımızdan gelen istek üzerine Accounts Pro programına katılanların ne kadar kazandıklarına dair daha aydınlatıcı ve şeffat olmak için Accounts Pro kazanç listesini oluşturduk. Liste aslında çok daha uzun ancak teknik sebepler ile listeye sadece 10.000 SE puanı üstü kazanç sağlamış kişileri ekledik. Otomatik güncellenen listeyi incelemek için tıklayın. Accounts Pro Programın SE nin tüm kazanç programları içinde en yüksek kazanç oranına sahip programdır. Accounts Pro ile en çok kazanan kişi 9 aylık üyeliği sürecinde 1.2 milyon puanı sadece Accounts Pro program ile kazanmıştır ve üyelik bedelinin %3100 katı kazanç sağlamıştır. Bu sebeple Accounts Pro programı tüm üyelerimize öneriyoruz. Bu program ile sizlere sunulan ve gelecekte sunulmaya devam edecek fırsatları kullandığınızda program için ödeyeceğiniz bedelin onlarca katını kısa sürede sizler de kazanabilirsiniz.
15 Ocak 2009
Super Womm Programı Başladı!




Search-Earn'den bir ilk daha. Search-Earn ekibi Türkiye'nin ilk mobil iletişim temelli Womm sistemi olan Super Womm'u uygulamaya başlattılar.

Super Womm ile SE kullanıcıları, SE'nin anlaştığı firmaların tavsiye mesajlarını arkadaşlarına mobil platform üzerinden duyuracaklar ve her başarılı mobil mesajdan yüzlerce puan kazanacaklar.

Artık puanlarda kuruş çağı kapandı. TL devri başladı. Siz de oluşturacağınız arkadaş listenize izniniz dahilinde gönderilecek tavsiye mesajları ile yüzbinlerce puanı dakikalar içinde kazanabilirsiniz. Arkadaş listenize ekleyeceğiniz her kişi için 1.000 SE puanı online olarak hesabınıza işlenmektedir.

Super Womm sistemi ile ilgili olarak hemen şimdi Accounts Pro üyelik seviyesine geçişinizi yapın. Sonra başlangıç ayarlarınızı gerçekleştirin. Ve arkadaş listenizi hızla oluşturun.

Super Womm ile kazanan siz; ürünlerin avantajlardan yararlanan ise arkadaşlarınız olacak. Sosyal iletişim ile entegre pazarlama sistemi Super Womm Türkiye'de kitlesel tanıtım, duyuru, reklam mecralarında bir ilk olup Türkiye'de alanında ilk mobil temelli kulaktan kulağa pazarlama ve tanıtım mecrasıdır.

11 Ocak 2009
Flakes ile Çifte Kazanç Kampanyası Başladı!

Kampanya koşullarına göre Flakes kullanmasını sağladığınız her kişi için tam 20 bin puan kazanabilirsiniz. Kampanya detaylarını ve kurallarını Flakes ile Çifte Kazanç sayfasında bulabilirsiniz. Flakes ile çifte kazanç kampanyasında standart, accounts pro, partner tüm üyeler katılabilir. Davet kampanyası ile ilgili kazançlarınızı durumunuzu Kampanya Hesap sayfasından online olarak takip edebilirsiniz. Bonuslarınızı kaçırmamak için üyeliğinizi Accounts Pro' ya Yükseltebilirsiniz.
11 Ocak 2009
Büyük Davet Kampanyası

Bu gece yarısı büyük davet kampanyamızı başlatacağız. Sizde Accounts Pro üyeliğinizi en kısa sürede aktif edip, kampanya duyurumuzu bekleyin. Bonuslar, extra hediye puanlar ile milyonlarca puan sizleri bekliyor. Büyük davet kampanyamıza standart, accounts pro, partner tüm üyelerimiz katılabilir. Bonuslarınızı kaçırmamak için Üyeliğini Accounts Pro' ya Yükseltin.
11 Ocak 2009
Partner Extra Bonus

30 Ocak tarihine kadar 3 ve üstü sayıda taksitli partner satışı yapan partner üyelerimize kazanacakları standart bonus puanlara ilave olarak toplam 150.000 puan hediye. Sizde arkadaşlarınızı taksitli partner üye yapın, onlar 500$ hediye reklam kazansın siz 3. üyeden sonra 150 bin puan hediye kazanın. Anında kazanın, anında harcayın!
11 Ocak 2009
Yenilikler Devam Ediyor!

Üyelerimize sunduğumuz hizmetleri, 2009 da ki yeniliklerimizi hızla gerçekleştirerek devam ediyoruz. Yarın Flakes kullanıcılarının arttırılması için bugüne kadar yapmış olduğumuz en büyük kampanyayı sizlere duyuracağız. Haberler sayfamızı takip etmeye devam ediniz. Search-Earn.com stratejik olarak belirlemiş olduğu çizgide kararlı ve kalıcı olarak ilerlemektedir. Sizlerde bu büyük ailenin bir parçası olarak yapmış olduğunuz herşey' in karşılığını üyelik hesabınızda alacak, online ve şeffaf olarak takip edeceksiniz. Hesaplara puanların online olarak aktarıldığı tek sistem olan Search-Earn.com bu özelliğini hiç bir zaman kaybetmeyecektir.
10 Ocak 2009
Hediye 200 bin puanlar hesaplara yüklendi!

Partner üyelerin reklam başlatabilmeleri için gerekli 200 bin puan hediye reklam bedelleri tüm partner hesapların sticky puan grubuna yüklenmiştir. Bu puanları reklam amaçlı veya sistemde sticky yapabilmek için değerlendirebilirsiniz. Puanlar ile reklam başlatmak için tıklayın.
10 Ocak 2009
Taksitli Partner Üyelik

20 Ocak tarihine kadar taksitli partner üyeliğinizi başlatın. 500$ hediye reklam hakkını anında kazanın!. Bu kampanya sınırlı sayıda üyelik için uygulanacak olup, taksitli partner başlatmak isteyen üyelerimiz Üyeliğini Yükselt sayfasından işlem yapabilir. Hediye reklam hakkını anında kullanmaya başlayabilir.
9 Ocak 2009
Flakes'i Facebook Sayfamıza Katılın!

Flakes Facebook sayfasına katılın desteğinizi arttırın. Facebook sayfasına erişmek için http://www.facebook.com/pages/uFlakescom/43453927668 bağlantısına tıklayın. Facebook ta flakes sayfasını arkadaşlarınıza tavsiye edin. Flakes kullanımını arttırmamıza yardımcı olun.
9 Ocak 2009
Flakes'i Tavsiye Edin Kazanın!

Flakes kullanımını çevrenize tavsiye edip düzenli Search-Earn.com kullanan referans sayısını arttırabilirsiniz. Flakes interneti kolaylaştıran arayüzü ile sık kullanılanlarınıza her yerden erişim sağlayan bir hizmettir. Flakes hizmetine daha hızlı erişim için www.uflakes.com internet adresini kullanabilirsiniz.
9 Ocak 2009
Flakes Anketimize Katılın

Search-Earn.com Flakes hizmeti ile ilgili anketimize katılın. Ankete hesabım sayfasında 22. anketten erişim sağlayabilirsiniz.

6 Ocak 2009
Flakes : Kişiselleştirilebilir Açılış Sayfanız!

Search-Earn.com Flakes ile kişiselleştirilmiş açılış sayfanızı tamamen kendi isteklerinize göre hazırlayabilir. Bu sayfaya herhangi bir bilgisayardan dilediğiniz an ulaşabilirsiniz. Search-Earn.com Flakes kullanıcılarına günlük olarak SE puanı dağıtır. Partner Üyeler günlük 100 SE Puanı, Accounts Pro Üyeler günlük 70 SE puanı, Standart Üyeler günlük 35 SE puanı kazanır.

Flakes kanallarınıza dilediğini web sitesinin adresini dilediğiniz etiket ile kayıt edebilir ve tek tıkla ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz kadar kanal altında, dilediğiniz kadar url yi kendinize özel açılış sayfasında gruplayabilir interneti kolay kullanırsınız. Flakes için tıklayın!
3 Ocak 2009
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Taksitli partner üyeliklerde taksit borcu bulunan partner hesaplarda ise partner üyelik hakları gecici olarak askıya alınmaktadır. Bu durumdaki üyeler referanssız üye alamamakta ve Supermania yarışma listesinden gecici olarak çıkartılmaktadır. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
3 Ocak 2009
2009'a Hediye ile Başlıyoruz!

Tüm partner hesaplara başlangıç tarihinden bağımsız olarak 200$ lik hediye reklam hakkı tanıyoruz. Çevrenizde bulunan firmalara reklamınızı satın, bizi arayın reklamı hemen başlatım. Reklam bedelini tahsil edin, dilediğiniz gibi kullanın. 200$ hediye reklam ile reklam satışını yapacağınız firmalara 10 bin tekil ziyaretçi gönderilmesi sağlanacaktır. 200$ lik hediye reklam kampanyasında hizmet bedeli rakama dahil olup, KDV vergisi hariçtir. Faturalandırma firmalar ile Search-Earn.com arasında yapılacaktır.
3 Ocak 2009
Partner Üye Satışında Extra Kazanç

Bilindiği gibi 799 YTL den partner üyelik başlatan üyelerimize Aralık ayında 1000$ lık diledikleri zaman kullanacakları ücretsiz reklam hakkı sağlanmıştı. Bu kampanyamızı yoğun ilgi sebebi ile Ocak ayı süresince de uygulamaya devam edeceğiz. 1000$ lık ücretsiz reklam kazanan partner üyeliğin bağlı olduğu sponsor partner üyelikte Ocak ayı boyunca 500$ lık ücretsiz reklam hakkı kazanacak. Sizde grubunuzda satışını sağlayacağınız her partner hesaba karşılık anında 500$ ücretsiz reklam hakkı kazanacaksınız. Bonuslarınızda ayrıca devam edecek.
3 Ocak 2009
Partner Üyelik Bedelleri

Partner üyelik bedelleri ömür boyu tek ödeme olarak uygulanmaktadır. Bazı partner üyeler her yıl partner üyelik bedeli ödenmesi ile ilgili olarak yanlış bilgilenme içinde oldukları görüldüğü için bu açıklama yapılmaktadır. Partner üyelik Search-Earn.com için toplam 9999 adet olarak sınırlıdır, partner üyelik bedeli ömür boyu bir kez ödenmekte olup, extra bir ödeme veya yıllık ödeme gibi bir uygulama bugün olmadığı gibi gelecekte de olmayacaktır.
1 Ocak 2009
2009 yılına Partner üyelik ile başlayın!

2008 yılı içinde taksitli olarak üyelik başlatmış ve partner üyelikleri sisteme devir olmuş sınırlı sayıda partner hesap üyeliği devir satışları ile standart hesap sahibi üyelere verilecektir. Bu üyeliklerden devir almak isteyen kişiler aşağıdaki şartlarda ticket sistemi veya info@search-earn.com üzerinden başvurularını yapabilirler.
1. Bir kişi sadece bir adet devir için başvuru yapabilir.
2. Başvuru sahibinin kendi adına mevcut bir partner hesabı olmamalıdır.
3. Devir üyelikler sınırlı sayıda olup, herhangi bir hediye kampanya ile birleştirilmeyecektir.
4. Devir üyelikler için ödenecek toplam bedel KDV dahil 399 YTL olup peşin ve havale / EFT yolu ile ödeme kabul edilecektir.
5. Devirler havale / EFT nin banka hesaplarımıza ulaştığı sıra ile gerçekleştirilecektir.
6. Devir hesapların tüm hakları yeni kullanıcılara ait olacak, bu hesaplarda ki kullanılmamış tüm alacaklar devir alan üye tarafından devir sonrasında kullanılabilir.
7. Devir hesapların sisteme avans borcu bulunmamaktadır.
8. Başvuru yapmak isteyenler Akbank Sarıyer Şubesi (38 Şube Kodu) 75256 nolu ozyasar.NET Bilgisayar Ltd. hesabına 399 YTL lik havale / EFT ödemesini takiben info@search-earn.com mail adresinden veya ticket sistemi üzerinden başvuru yapabilirler.
9. Devir işlemleri başvuruyu takip eden 24 saat içinde sonlandırılacak ve devir edilen hesabın yeni kullanıcı tarafından teslim alınması sağlanacaktır.
30 Aralık 2008
Bilgi Girişleri

Bilgi girişleri www.portal-turk.com üzerinden devam etmektedir. Partner ve Accounts Pro üyelerimiz www.portal-turk.com da bilgi girişi yapabilirler.
30 Aralık 2008
21-28 Aralık Süper Yarışma Sonuçları

Birinci Şerife Ç. 37 Üye 37 bin puan, İkinci Hıdır Ş. 32 üye 3200 puan, Üçüncü Ramazan I. 26 üye 260 puan kazanmıştır.
30 Aralık 2008
14-21 Aralık Süper Yarışma Sonuçları

Birinci Ufuk K. 69 Üye 69 bin puan, İkinci Abdil F. 65 üye 6500 puan, Üçüncü Ayşegül Ş. 25 üye 250 puan kazanmıştır.
21 Aralık 2008
Portal Ziyaretçileri Geliyor!

Web yayıncılığı alanında kazanç sağlayacak kişilerin web sayfalarına ilk ziyaretçiler gelmeye başladı. Bilgi girişine devam edenler kesinlikle kazanacaklar!
17 Aralık 2008
Portal Üyelikleri Başladı!

Accounts Pro ve Partner üyelerimiz www.portal-turk.com adresinde web yayıncılık bilgilerini girebilirler. 10 bin girişi geçen üyeler ile iletişime geçilerek portalın kazanç detayları anlatılacaktır. Bilgi amaçlı dahi bilgi girişi yapmayan üyelere portal hakkında detay açıklama yapılmamaktadır. Üyelerimize önerimiz portala katılıp bilgi girişine başlamaları yönündedir. Accounts Pro ve Partner üyeler portala dahil olup web yayıncılık kazancı sağlayabilirler.
16 Aralık 2008
1000 USD Reklam Hediyesi Fırsatını Kaçırmayın!

Partner üyelik başlatanlara yönelik düzenlediğimiz reklam hediyesi kampanyası sürüyor. Bu kampanya ile yapacağınız partner satışlarında hem bonus kazanıyor hemde, yeni başlayan partner üyelik hesabına 1000 USD lik vereceğimiz reklam hediyesi ile sistemin reklam gösterimlerinin artmasını sağlıyorsunuz. Size de bu fırsatı çevrenize duyurun. Hem bonustan hem de reklam gösterimlerinden kazancınızı arttırın.
15 Aralık 2008
7-14 Aralık Süper Yarışma Sonuçları

Birinci Melek D. 54 Üye 54 bin puan, İkinci Faruk T. 16 üye 1600 puan, Üçüncü Pınar K. 15 üye 150 puan kazanmıştır. Yarışma sonucunda kazanılan puanlar 30 Aralık tarihinde hesaplara yüklenecektir. Yarışmaya tüm üyelerimiz katılabilir.
15 Aralık 2008
1-7 Aralık Süper Yarışma Sonuçları

Birinci Melek D. 101 Üye 101 bin puan, İkinci Ufuk K. 50 üye 5000 puan, Üçüncü Ramazan I. 22 üye 220 puan kazanmıştır.
13 Aralık 2008
Dev Reklam Kampanyası

Yeni başlayacak partner üyeliklere çok kısa süre için 1.000 USD lik reklam hediye verilmektedir. Bu çalışmada önceden açılmış partner üye hesapları bonus kazanmaya devam edeceklerdir. Partner üyelerimizin alt referanslarında firmalara yönelik tanıtımlar yaparak; yeni kazandıracakları her partner hesap için ilgili firmanın 1.000 USD lik reklamının yayınlanması Search-Earn.com tarafından garanti edilmektedir. Satışların faturaları direkt partnerin referansında olacak firmanın ticari kayıtlarına göre kesilip ilgili firmalara iletilecektir.
Bu kampanyadan partner üyelerimiz her direkt partner referans ile 150 bin puan kazanç sağlayacaklardır.
10 Aralık 2008
Süper Yarışma Sonuçları

Yarışma sonuçları onay sebebi ile bayramda açıklanamamıştır. Tüm üyelerimizin bayramını kutluyor, bayram sonrasında yarışma sonuçlarını ilk 2 hafta için birlikte açıklamayı duyuruyoruz.
10 Aralık 2008
Product Guide Yarışması Kasım Ayı Sonucu

Product Guide bilgi girişi yarışmasında Kasım ayında 13.474 adet ürün bilgi girişi ile Esma G., Samsun hediye laptop kazanmıştır. Sizde Product Guide ile bilgi girişinden hediye laptop kazanmak isterseniz tıklayın.
10 Aralık 2008
Product Guide Yarışması Ekim Ayı Sonucu

Product Guide bilgi girişi yarışmasında Ekim ayında 31.069 adet ürün bilgi girişi ile İsmail G., Samsun hediye laptop kazanmıştır. Sizde Product Guide ile bilgi girişinden hediye laptop kazanmak isterseniz tıklayın.
1 Aralık 2008
Süper Yarışma Başladı!

Tüm üyelerimizin katılabileceği bu yarışma 4 hafta sürecek, 1-7 Aralık 7-14 Aralık 14-21 Aralık 21-28 Aralık tarihleri arasında 4 hafta boyunca her hafta en çok yeni aktif üye gereken 1. kişi getirdiği üye sayısının 1000 katı, 2. kişi 100 katı, 3. kişi 10 katı SE puanı kazanacak, sıralama her hafta pazartesi gece yarısı ilan edilecek ve yeni hafta hemen başlayacaktır. Yarışma sonuçları online olarak yayınlanmayacak sadece sitede haberler sayfasında duyurulacaktır. Bu tarihler arasında Search-Earn.com sistemine üye olan 100. kişi 10 bin SE, 1000. kişi 100 bin SE puanı, 10.000. kişi 1 milyon SE puanı kazanacaktır. Tüm üyelerimize başarılı yarışmalar dileriz.
1 Aralık 2008
Seçim Anketine Katılın!

Aralık ayı seçim anketimiz başlamıştır. Tüm üyelerimizin katılmasını bekliyoruz. Ankete katılmak için tıklayın.
1 Aralık 2008
Takip Edin Kazanın

Hediye dağıtmaya devam edeceğiz takipte kalın hediyeleri kazanın. Kargo ücreti bizden hediyenizi adresinize gönderelim.
1 Aralık 2008
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Taksitli partner üyeliklerde taksit borcu bulunan partner hesaplarda ise partner üyelik hakları gecici olarak askıya alınmaktadır. Bu durumdaki üyeler referanssız üye alamamakta ve Supermania yarışma listesinden gecici olarak çıkartılmaktadır. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
1 Aralık 2008
Şimdi Hediye Zamanı

1 Aralık 2008 Saat 16:25 Search-Earn.com kullanıcılarından info@search-earn.com mail adresine Konu alanına : Spin Spa Masaj 2. Hediye yazan, adı, adresi ve telefon numarasını gönderen ilk 2 kişiye sorgusuz sualsiz Spin Spa Masaj Aleti gönderiyoruz. Hemen gonderin fırsatı kaçırmayın.

Hediye uygulamamız aralıklar ile devam edecektir.
1 Aralık 2008
Şimdi Hediye Zamanı

1 Aralık 2008 Saat 11:35 Search-Earn.com kullanıcılarından info@search-earn.com mail adresine adı, adresi ve telefon numarasını gönderen ilk 3 kişiye sorgusuz sualsiz Spin Spa Masaj Aleti gönderiyoruz. Hemen gonderin fırsatı kaçırmayın.

Hediye uygulamamız aralıklar ile devam edecektir.

Başvurusu bize ilk ulaşan 3 kişi : Nejdet Öter, Hakkari. Şevki Pınar Över, Yalova. Tahir Emre Sarıoğlu, İstanbul. kazandılar.
1 Aralık 2008
Ödemeler

Ödemelerimiz zamanında ve hızla yapılmaktadır. 30 Kasım-1 Aralık tarihinde yapılan ödemelerin dekontlarını mail adresinize isteyebilir inceleyebilirsiniz. Bunun için info@search-earn.com mail adresine istek mesajı gondermeniz yeterli.
30 Kasım 2008
Hediye Partner Kampanyası

Kampanyaya olan aşırı ilgi ve işlemlerini yetiştiremeyen üyelerimizin isteği doğrultusunda fiyat değişimi ve kampanyanın bitimi son kez 3 aralık çarşamba gününde gerçekleştirilecektir. Bu tarihe kampanya 3 gün süre ile devam edecektir.
28 Kasım 2008
Portal Kazandırmaya Başlıyor

Bilindiği gibi partner üyeler bir haftadır portala bilgi girişlerine son derece kaliteli ve hızlı şekilde devam etmektedir. Siz de partner üyeliğinizi başlatıp kazançlarınızı internet yayıncılığı alanında düzenli, tatminkar ve yüksek rakamlara ulaştırmak isterseniz çekinmeden partner üyeliğiniz bugün başlatın. Search-Earn.com un geliştirdiği teknolojiler ile yapacağınız yayıncılık bilgi girişleri size düzenli, yüksek kazanç sağlayacaktır. Tek yapmanız gereken gecikmeden partner üyeliğinizi başlatmak.
26 Kasım 2008
Fiyat Ayarlaması ile İlgili Açıklama

Search-Earn.com partner üyelik bedelleri 30 Kasım 2008 sonrasında %100 gibi bir artış ile 799 YTL çıkarılacaktır. Bu konu ile ilgili üyelerimizden gelen yoğun sorular neticesinde fiyat ayarlaması ile ilgili açıklama yapmak istedik. Bilindiği gibi son dönemde sadece partner üyelere yönelik yapılan web semineri çalışmaları son derece olumlu sonuçlar vermiştir. Bu çalışmalar 2009 içinde gerekli bilgi girişini gösteren partner üyelerin aylık 1.000 $ lik kazançlara ulaşması garanti edecek kadar kaliteli bir şekilde devam etmektedir. Aynı zamanda 499$ lik partner fiyatının döviz kurlarında ki artışa uygun olarak güncellemesi gerekliliği doğmuştur. 399 YTL lik kampanyanın söz verilen son tarih olan 30 Kasım 2008 de bitirilmesi ile güncel fiyat uygulamasına geçilmesi konusunda kullanıcılarımızın anlayışı için teşekkür ediyoruz.
26 Kasım 2008
İhale Sonuçlanıyor!

Kazandıran Teklifler İhalesi 30 Kasım 2008 - pazar gece yarısı sonuçlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.
26 Kasım 2008
Web Yayıncılık Kazançları

Bilindiği gibi partner üyelerimizden katılımlar ile toplam 4 adet web yayıncılık semineri düzenlemiştir. Bu dönemde yapılan çalışmalarda görevlendirilen partner üyelerimiz yayına girmiş olan yeni portalımızın içerik girişlerini yapmaktadır. 15 Aralık 2008 sonrasında içerik girişi ve web yayıncılığı ile kazanç imkanları tüm partner üyeleri kapsayacak şekilde genişletilecektir. Partner üyelerin web yayıncılığı alanında yapacakları içerik girişleri ile kendilerine ait web sayfaları üzerinden ulaşacakları her 1.000 kişi lik ziyaret rakamı yaklaşık 3$ web yayıncılık kazancı sağlamaktadır. Partner üyeler kendileri girecekleri içeriği tamamen ücretsiz olarak portalda yayınlayacak ve kendilerine özel olarak verilecek bilgi ile web yayıncılığı alanında kazanç sağlamaya başlayacaklardır. İnternet alanında yapacağınız yayınlar ile ömür boyu kazancın kapasını aralamanızı sağlayacak bu sistem ile 2 yıllık ön yayın ve 100 bin sayfa içerik ile yayın yapacak bir partner hesap aylık 1.000.- $ yaklaşık kazanç sağlayacaktır. Siz de web yayıncılığına adım atın gerçek kazancın kapısını açın.
26 Kasım 2008
Partner Üyelik İmkanları - Önemli Duyuru

Partner üyelerimize 260 bin firmanın kayıtlı olduğu Türkiye Firma Rehberine sınırsınız erişim, tamamen ücretsiz ömürboyu hosting hizmeti, grup üyelerinden bonus imkanı, puanları ile reklam başlatma, %100 ücretsiz ilave reklam tıklama imkanı, yıllık şirket kazanç payı, hisse arzından bonus kazanç imkanı, ücretsiz hediye grup üyelikleri, kampanyalardan öncelikli yararlanma imkanı ve ad-hunt reklam satışından komisyon kazanç imkanları sağlamaktadır. Partner üyelik bedelleri 1 Aralık tarihi itibariyle ömür boyu tek ödemede peşin 799 YTL, taksitle 24 taksit 1176 YTL ye çıkarılacaktır. Partner üyeler 1 Aralık sonrasında Firma Rehberin deki bilgilere ücretsiz erişim sağlama yanında firma rehberine de kayıtlı tüm firmalara tamamen ücretsiz kurumsal reklam gönderim hakkına kavuşacaklardır. Firma rehberinde ki kayıtlı 260 bin firma' ya erişmek ve bu firmalara tamamen ücretsiz kurumsal reklam gönderimi yapmak artık son derece kolay olacaktır. Fiyat değişikliği ile gecikmiş taksit borcu bulunan taksitli partner üyeliklerin bedelleri yeni rakamlara göre tekrar ayarlanacaktır. Bu sebeple gecikmiş taksit borcunuz varsa lütfen 1 Aralık tarihi öncesinde kapatınız. Tüm üyelerimize saygı ile duyurulur.
22 Kasım 2008
Web Yayıncılık Çalışmalarımız

Seminerlere katılan partner üyelerimiz ile internet yayıncılığı alanında ki portal projemize bilgi kayıtları başlamıştır. Siz de portalda içerikleriniz ile yayıncılık yapmak isterseniz hesabım sayfasından portal bilgi girişi alanında içeriklerinizi giriş yapabilirsiniz.
16 Kasım 2008
22 Kasım Semineri

22 Kasım tarihinde düzenlenecek seminere katılım yapan partner üyelere yayına girecek portalın kök üyelikleri verilecektir. Bu sebeple katılmak isteyen partner üyelerin en kısa sürede randevu almalarını rica ederiz.
15 Kasım 2008
Ücretsiz Web Hosting Başvurularınız

Tüm Partner Üyeler ve Accounts Pro üyelerimiz ücretsiz web hosting için başvuru yapabilirler. Web site alan adınınızın DNS bilgilerini ns1.search-earnblog.com ve ns2.search-earnblog.com olarak kaydettikten sonra info@search-earnblog.com mail adresine alan adınızı ve Search-Earn kullanıcı adınızı içeren mail ile başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınız kısa süre içinde sonuçlandırılacak ve web hosting hizmetinize yönelik sistem aktif edilecek, bağımsız hosting şifre bilgileriniz başvuru yaptığınız mail adresine gönderilecektir. Hosting hizmetinizi Search-Earn.com üyeliğiniz devam ettiği sürece tamamen ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.
9 Kasım 2008
Web Yayıncılığı Alanındaki Çalışmalarımız

Şirketimiz medya yayıncılığı alanında yapmış olduğu Ar-Ge çalışmalarından son derece başarılı sonuçlar almıştır. Halen büyük bir gizlilik içinde sürdürülmekte olan bu çalışmalar ile ilgili olarak seminerlere katılan partner üyelere detaylı bilgiler verilmektedir. Search-Earn.com partner üyelerinin bize sunduğu güven ile tüm çalışmalarımız partner üyelerimize extra kazançlar sağlayacak portal; yayınına kısa süre sonra başlayacak. Portal yayını test aşamasında seminerlere katılan partner üyelerin önerileri ile gelişecek. Seminerlere katılımcı partner üyeler web yayıncılık portal üyeliklerini öncelikli olarak başlatacaklardır.
9 Kasım 2008
Dünya Çapında Reklam Harcamaları

Dünya çapında reklam sektörel analizler ve 2008 gerçekleşmelerine göre yapılan değerlendirmelerde; 2009 yılıda dünya genelinde tüm medya ortamları toplam reklam harcamalarının 519 milyar $ seviyesinde oluşması beklenmekte. 519 milyar $ lik reklam harcamalarının %9.6 si internet alanında verilecek, pazar büyüklüğünün 49.8 milyar $ lik seviyeye ulaşması bekleniyor. Search-Earn.com olarak büyümeye devam ediyoruz. İnternette verilen reklam harcamalarından daha çok pay alabilmek için tüm üyelerimizi gruplarını büyütmeye referanslarını çoğaltmaya davet ediyoruz.
8 Kasım 2008
1000. Partner Üyeliğe Az Kaldı!
Haydi 1000. Partner' e Kampanyamız Devam Ediyor!

Üyelerimizden gelen sorulara yönelik olarak açıklama yapmak gerekli olmuştur. Bire bir kampanyasından yeni katılacak partner üyeler Haydi 1000. Partner Kampanyasında geçerli sayılacaktır.

Haydi 1000. Partner' e kampanyası ile 31 Aralık 2008 tarihine kadar grubuna 10 yeni Active Partner Üye kazandıran her partner üyemize 2009 yılı Ocak ayında teslim edilecek şekilde tamamen ücretsiz Laptop bilgisayar Acer Aspire 2920Z-3A1G12Mi armağan ediyoruz. 31 Aralık tarihine kadar Active Partner sayısı 10 kişi altında kalan partner üyelerimize ise bilgisayarlarını eksik üyeliklerden kaynaklanan farkı ödeyip teslim alma imkanı sağlıyoruz. Siz de Partner Üyeliğinizi hemen başlatın 2009' a laptop bilgisayarınız ile girin. Search-Earn.com grubunuzu yeni bilgisayarınız ile büyütmeye devam edin.
8 Kasım 2008
Bire bir partner kampanyamız başlamıştır.

30 Kasım 2008 tarihine kadar sürecek kampanyamız ile partner üyelerimize "direkt referanslarından yapacakları her Active Partner üye için bir adet hediye partner hesap armağan ediyoruz. Kampanya kuralları aşağıdaki şekilde uygulanacaktır.
# Hediye partner hesap üyenin direkt referansları arasında açılabilir veya var olan bir standart hesaba devir edilebilir.
# Hediye partner hesapdan dolayı partner bonus puanı ödenmez.
# Bu kampanya 100 adet üyelik ile sınırlıdır.
# Kampanyaya son katılım tarihi 30 Kasım 2008 dir.
# 100 adet katılım sınırı tamamamlandığında kampanya erken bitirilir.
# Search-Earn.com kampanya düzenlemek ile ilgili tüm haklarını saklı tutmaktadır.

8 Kasım 2008
Web Yayıncılık Semineri

Web yayıncılık seminerimize katılım ve ilgi büyük oldu. Partner üyelerimize yayına girecek portal ile ilgili olarak konuları dağıtıldı. Toplantılara katılan partner üyelerimiz portalın yayına girmesi esnasında üye olma önceliği kazandılar. Bir sonrası seminerimiz 22 Kasım tarihinde düzenlenecektir.
5 Kasım 2008
Ücretsiz Hosting Hizmeti

15 Kasım tarihinden itibaren tüm partner üyelere ücretsiz hosting hizmeti sağlanacaktır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen partner üyeler alan adlarını kendileri temin edecekler ve haberler sayfasında detayları açıklanacak DNS yönlendirmesi sonrasından ücretsiz hosting hizmetinden yararlanmaya başlayacaklardır. Partner üyelere verilecek ücretsiz hosting hizmeti ile kullanacakları Word Press web yayıncılık yazılımı hazır kurulmuş olarak sağlanacaktır. Hosting paketine ait şifre ve kullanıcı adları ticket sistemi üzerinden 30 Kasım tarihe kadar partner üyelerimize iletilecektir. Partner üyelerimiz hosting paketi kullanımı için 20 Kasım tarihine kadar müracaat edebileceklerdir.
5 Kasım 2008
Portal Bilgi Girişleri ve Product Guide Bilgi Girişleri

Ürün rehberine ve portal yayınına bilgi girişi yapın sürekli puan kazanma imkanı bulun. Ürün rehberine yapacağınız her ürün girişi anında 10 Accounts Pro puanı kazandırır.
5 Kasım 2008
Web Yayıncılığı Semineri

8 Kasım 2008 tarihli seminere partner üyelerimiz katılabilirler, katılmak isteyenlerin ticket sistemi ile randevu almaları gereklidir.
05 Kasım 2008
Ödeme Listesi Güncellendi!

Ödeme yapılan tüm kullacılarımızı gördüğünüz ödeme listemiz güncellenmiştir.
27 Ekim 2008
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Taksitli partner üyeliklerde taksit borcu bulunan partner hesaplarda ise partner üyelik hakları gecici olarak askıya alınmaktadır. Bu durumdaki üyeler referanssız üye alamamakta ve Supermania yarışma listesinden gecici olarak çıkartılmaktadır. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
27 Ekim 2008
Gelecek Web Yayıncılığı Semineri

8 Kasım 2008 tarihli seminere partner üyelerimiz katılabilirler, katılmak isteyenlerin ticket sistemi ile randevu almaları gereklidir.
22 Ekim 2008
Kredi Yükleyin Anında Hediyenizi Kazanın!

Kazandıran tekliflerde 100 ve üstü kredi yükleyen herkes sorgusuz sualsiz Spin Spa Masaj Seti kazanacaktır. Siz de kazandıran tekliflerde 100 ve üstü kredinizi yükleyin adresinizi kazandıran tekliflere girin anında Spin Spa Masaj Seti kazanın.
18 Ekim 2008
Qosmio İhalesi Açıldı!

Search-Earn.com kullanıcılarına her 6 aktif referans sağlayan hesaba bilindiği gibi 25 teklif kredisi hediye edilmiştir. Biriken kredilerinizi kullanmanız için Qosmio Laptop İhalesi 24 saat süreli olarak açılmıştır. Yeterli teklif gelmediği durumda ihale 24 saatlik periyodlarda süre uzatılması ile devam edecektir. Yeterli teklif geldiğinde ihale kapatılacak ve Kazandıran Teklifler Kurallarına uygun kazanan kişi ihaleyi kazanmış olacaktır. Teklif Vermek için tıklayın!
13 Ekim 2008
Tek Ödeme ile 1000 USD aldı!

Partner üyelerimizden Cafer Ü., İstanbul tek seferde 1000 USD ödeme aldı. Kazançları oluşturup, ödeme talep eden Cafer Ü.' ye Search-Earn.com tarafından tek seferde yapılan ödeme ile bugüne kadar tek seferde alınan kazançlarda 1000 USD ile Cafer Ü. birinci oldu. Grup sayısını büyüten Partner bonusları, Accounts Pro Bonusları, Bilgi Girişi ile elde ettiği kazancını 13 Ekim 2008 tarihinde aldı. Ödeme ile ilgili gün içinde izin verdiği taktirde Cafer Ü. nün iletişim bilgilerini de yayınlamaya çalışacağız.
12 Ekim 2008
Eğitim Seminerleri

İlk eğitim seminerimiz 11 Ekim tarihinde düzenlemiştir. Bu çalışma ile Search-Earn.com Portal çalışmasında bankacılık, spor, turizm, otomotiv kategorilerinde çalışacak partner üyelerimiz görevlendirilmiş toplantıya katılan üyelerimize web yayıncılığı, Search-Earn.com Ad-Hunt program ve Gold Card satış bonuslarını hakkında bilgiler verilmiştir. Bir sonraki seminer toplantımız 25 Ekim Tarihinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen partner üyelerimiz ticket ile randevu talep ettiklerinden kendilerine gerekli bilgiler iletilecektir. Seminer toplantılarımızın kontenjanı 8 kişi ile sınırlı olup müracat önceliğine göre randevulara cevap verilmektedir.
7 Ekim 2008
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Taksitli partner üyeliklerde taksit borcu bulunan partner hesaplarda ise partner üyelik hakları gecici olarak askıya alınmaktadır. Bu durumdaki üyeler referanssız üye alamamakta ve Supermania yarışma listesinden gecici olarak çıkartılmaktadır. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
6 Ekim 2008
Accounts Pro Hakkında

Search-Earn nun çok kazandıran Programı Accounts Pro Üyelik yeni başlayan Portal Program da sağlanan kazanç garantileri ile devam ediyor. Bu üyelik programı bedeli 17 Ekim 2008 tarihinden itibaren 59 YTL olarak uygulanmaya başlanacaktır. Bu tarihten önce mevcut 39 YTL lik fiyatla Accounts Pro başlatmak isterseniz tıklayın.
1 Ekim 2008
Product Guide Yarışması Eylül Ayı Sonuçlandı!

Product Guide bilgi girişi yarışmasında Eylül ayında 22.929 adet ürün bilgi girişi ile Fatma Çetindağ, Ankara, hediye laptop kazanmıştır. Sizde Product Guide ile bilgi girişinden hediye laptop kazanmak isterseniz tıklayın.
26 Eylül 2008
Web Yayıncılığında İlerliyoruz!

Search-Earn Portal hazırlıklarımızı resmi tatil sonrasında yayına alacağız. Tüm kullanıcılarımızın bilgi girişine açık olacak portal çalışmamız ile girişi yapılacak tüm bilgiler sizin tarafınızdan hazırlanacak ve portal' a girilecek, girilen her bilgi için portalın yayında kaldığı süre içinde sürekli kazanç imkanı tüm kullanıcılarımıza sunulacaktır. Portal çalışmalarında bilgi girişi yapan tüm kullanıcılarımız puan kazanırken, Accounts Pro kullanıcılarımıza girecekleri tüm bilgiler için işlem başına 1.000.- puan kazanç garantisi sağlanacaktır. Puanlar portalın yayına girmesini takiben her ay kademe kademe hesaplara yüklenecektir. Portalda yayınlanacak bilgilere örnekler vereceğiz bu konuda hazırlıklarınızı şimdiden yapın. Portal bilgi kategorileri arasında şair sözleri, film tanıtımları, ünlü biyografileri, otomobil modelleri vb. bir çok konu olacaktır. Bilgi girişleri Search-Earn.com da özel yayınlacak sayfalar aracılığı ile yapılacaktır. Portal 2009 Ocak ayında yayına girecek ve puanlar 2009 Ocak ayından itibaren kademe kademe hesaplara yüklencektir.
23 Eylül 2008
Gold Card Promosyon Hediyeleri

Gold Card siparişlerini veren üyelerimize ilk ücretsiz ürünleri, Spin Spa Banyo Masaj ürünü gönderimleri başlamıştır. Promosyon stoklarımız ile sınırlı olup, ürün ve kargo dahil kapınıza ücretsiz teslim edilmektedir. Söz konusu ücretsiz promosyon ürünler Gold Card kullanıcılarına ilerleyen dönemlerde de gönderilecektir. Buna göre Gold Card kullancılarımız ücretsiz asist, indirim ve bonus kazanırken, aynı zamanda ücretsiz ürün promosyonlarına da hak kazanmaktadırlar. Bu imkandan faydalanabilmek isteyen ve halen Gold Card'ını almamış üyelerimiz, aramıza katılmak ve Gold Card ayrıcalıklarından yararlanabilmek için lütfen tıklayın.
20 Eylül 2008
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
10 Eylül 2008
Hemen Sipariş Edin Bonusları Kaçırmayın!

Asist ve İndirim Kartınız Search-Earn Gold Card sipariş kabulleri başlamıştır. Asist ve İndirim kartınızı sipariş etmek için tıklayınız.Siparişiniz sonrasında kartınız adresinize gönderilecektir. Ulaştırma bedeli ve KDV sipariş tutarına dahildir. Ayrıca satışını yapacağınız her Gold Card için 10.000 SE puanı kazanabileceksiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.
8 Eylül 2008
Gold Card

Search-Earn Gold Card kısa süre sonra hizmetinize girecek. Search-Earn Gold Card sahipleri ücretsiz yol yardım, ücretsiz çekici, ücretsiz konaklama, ücretsiz uçak bileti, ücretsiz rent-a-car, sınırsız hukuk danışmanlığı, sınırsız sağlık asistanlığı, acil durum ambulans hizmeti, nakil ambulans hizmeti, hemşire veya doktor refakat hizmetleri imkanlarınına kavuşacaklar.
Ayrıca Search-Earn.com Gold Card sahipleri yüzbinlerce puan bonus kazanma imkanına da kavuşmuş olacaklar.
Detaylar için Search-Earn.com mu takip ediniz.
8 Eylül 2008
Search-Earn.com Gold Asist Hizmeti Yakında Başlıyor!

WinShop dahilinde ürün satışlarından bonuslar, indirimler, kampanya hediyeleri, promosyonlar kazanacağınız hizmetimize Asist yeniliği ile devam edeceğiz. Çok yakında WinShop sayfamızdan satın alabileceğiniz Search-Earn Gold Card ile alışverişten kazanmanın ve birçok ücretsiz Asist hizmetinden yararlanmanın keyfini çıkaracaksınız.

WinShop' ta ikinci haftada satışına devam edilmektedir. Arzu eden üyelerimiz WinShop sayfasından ürünün siparişini verebilirler. Sipariş vermek için tıklayın.
4 Eylül 2008
Ağustos 2008 Search Earn Yerel Seçim Anketi Sonuçlandı

Search-Earn.com kullanıcıları arasında yaptığımız yerel seçim anketi çalışmasında istatistiki sonuçlar belli oldu. Search-Earn.com kullanıcılarının anket tercihlerine göre %43.61 lik tercih oranı ile AKP, %20.55 lik tercih oranı ile CHP, %12.37 lik tercih oranı ile MHP, %3.04 tercih oranı ile DP, %1.15 tercih oranı ile DTP, %0.52 tercih oranı ile ANAP, %18.76 tercih oranı ile Diger partiler anket sonucunu oluşturdu. Detaylı analizler ve Eylül 2008 Search Earn Yerel Seçim Anketi Sonuçlarını erken öğrenmek için Search-Earn.com ile bağlantıya geçebilirsiniz.
4 Eylül 2008
Accounts Pro 4 Eylül Hediyesi

4 Eylül kayıtları devam etmektedir.4 Eylül tarihli hediyemiz Toshiba A200-1UB Notebook 4 Eylül günü içinde 30. Accounts Pro üyeliği başlatan üyemiz bu hediyeyi kazanacaktır. Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın! Accounts Pro Üyelik Başlatmak için tıklayın! Tüm üyelerimize duyurulur.
2 Eylül 2008
İndirim Anlaşmaları

Search-Earn Winshop kapsamında firmalar ile indirim anlaşmaları yapacaktır. Bu kapsamda anlaşmalar Partner Üyelerimiz vasıtası ile yapılacaktır. Her ilde görev alınabilir. Bu konuda çalışmak isteyen Partner Üyelerimiz info@search-earn.com mail adresine INDIRIM ANLAŞMASI konulu mail ve görev alacakları ili bildiren bilgi mesajını göndermelerini takiben kendilerine anlaşma metni ve görev içerikleri gönderilecektir. Partner üyelere yapacakları her anlaşma için indirim oranına göre 10$ ila 100$ arasında ödeme yapılacaktır. Dileyen tüm partner üyeler bu çalışmada görev alabilir.
1 Eylül 2008
Product Guide Yarışması Ağustos Ayı Sonuçlandı!

Product Guide bilgi girişi yarışmasında ilk ay 33.259 adet ürün bilgi girişi ile Dursun Güler, hediye laptop kazanmıştır. Sizde Product Guide ile bilgi girişinden hediye laptop kazanmak isterseniz tıklayın.
30 Ağustos 2008
Points Mania 5. Hafta Birincisi Ömer K., İzmir Hakkında

İlgili kişinin hesabı açmış olduğu ve tespit edilen sahte üyelikler sebebiyle kapatılmış ve kendisine ödül ile ilgili olarak sadece %10 luk ödül ödemesi yapıladıktan sonra kalan ödül rakamları iptal edilmiştir. İlgili kişiye grubunun gerçekliğini ıspatlaması için 4 ay süre tanınmış bu süre zarfında sahte üyeliklerin gerçekliği ıspatlanamadığı için ilgili kişinin Search-Earn.com ile alakası kesilmiştir. Bu tip durumlarda Search-Earn.com yönetimi olarak en ufak taviz verilmemektedir. Bu kişi sistemin çalışanları tehdit etmiş sisteme forumlarda ve yapacağı siteler ile saldıracağını belirtmiştir. Bu kişinin tüm kimlik bilgileri mevcut olup bu kişi hakkında tazminat davası açılacaktır. Dava sonucu haberler sayfasında tüm kullanıcılarımıza iletilecektir.

Bu tip durumları siz kullanıcılarımız ile paylaşmaktayız, bu şeffaf yönetim anlayışımızın bir gereği olarak yapılmaktadır. Düzgün ve kurallara uygun olarak Search-Earn.com kullanan yüz binlerce kişinin haklarını gasp etmeye çalışan bu tip kişilere izin verilmeyecek hepimizin hakları sonuna kadar korunacaktır.

Saygılarımızla
29 Ağustos 2008
WinShop Başlıyor!

Pazar gece yarısı WinShop başlıyor. Artık ihtiyaçlarınızı karşılarken de kazanacaksınız. WinShop puanlarınız online olarak hesaplarınıza eklenecek. Daha fazla bilgi ve başlangıcı kaçırmamak için Pazar Gece yarısı kazanç bilgileri ekranınızı incelemeyi unutmayın!

Harcarken kazandıran sistem WinShop ...

26 Ağustos 2008
1000. Partner Üyeliğe Az Kaldı!
Haydi 1000. Partner' e Kampanyamız Başladı!

Haydi 1000. Partner' e kampanyası ile 31 Aralık 2008 tarihine kadar grubuna 10 yeni Active Partner Üye kazandıran her partner üyemize 2009 yılı Ocak ayında teslim edilecek şekilde tamamen ücretsiz Laptop bilgisayar Acer Aspire 2920Z-3A1G12Mi armağan ediyoruz. 31 Aralık tarihine kadar Active Partner sayısı 10 kişi altında kalan partner üyelerimize ise bilgisayarlarını eksik üyeliklerden kaynaklanan farkı ödeyip teslim alma imkanı sağlıyoruz. Siz de Partner Üyeliğinizi hemen başlatın 2009' a laptop bilgisayarınız ile girin. Search-Earn.com grubunuzu yeni bilgisayarınız ile büyütmeye devam edin.
25 Ağustos 2008
Accounts Pro' da Dev Adım

Accounts Pro ya üye olan binlerce üyemiz bugüne kadar Türkiye Genelinde 225 bin, Dünya Genelinde 1 milyon 100 bin firmanın girişini sağladı. Search-Earn.com olarak bu bilgilerin yayınına Kasım ayı itibariyle başlanacaktır. Girilen bilgilerin yayını ile elde edilecek reklam gelirleri Accounts Pro kullanıcılarına bonus kazanç olarak yansıyacaktır. Kazanç paylaşımı karmaşık bir algoritma ile yapılacak olup hedef dünyanın en büyük firma bilgileri veritabanına 2 yıl içinde ulaşmaktır. Bugüne kadar Accounts Pro' ya katılıp giriş yapanlar yeni bilgileri girmeye devam edebilirler. Aynı şekilde bugünden sonra ömür boyu yayın gelirlerinden kazanç sağlamak isteyen yeni kullanıcılarımızda Accounts Pro' ya dahil olabilirler. Bu paylaşım platformu ilk 10 bin Accounts Pro kullanıcısına kadar devam edecektir. Accounts Pro ile elde edilecek yayın gelirlerinden tahmin yapmak isterseniz. Tam ve eksiksiz girmiş olduğunuz her firma bilgisi size 2 yıllık peryodda bilgi başı 10 cent ila 100 cent aralığında kazanç sağlayacaktır. 10 bin firmalık bilgi girişine 2 yıllık bir peryodda 100 USD ila 1000 USD aralığında kazanç sağlamak Accounts Pro ile mümkün olabilecektir. Bu tamamen hazırladığın bilginin doğruluğu ve kalitesi ile alakalı olacaktır. Bu kazanç paylaşımı hesabınızın devam ettiği sürece sizler ile yapılacaktır. Accounts Pro ya katılmak için tıklayın.
24 Ağustos 2008
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Bonuslarınızın eksiksiz hesabınıza yansıtılması, hak kaybına uğramamak için ödemelerinizi zamanında yapmanızı önemle rica ederiz. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
24 Ağustos 2008
Accounts Pro 24 Ağustos Hediyesi

24 Ağustos kayıtları devam etmektedir.24 Ağustos tarihli hediyemiz Toshiba A200-1UB Notebook 24 Ağustos günü içinde 30. Accounts Pro üyeliği başlatan üyemiz bu hediyeyi kazanacaktır. Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın! Accounts Pro Üyelik Başlatmak için tıklayın! Tüm üyelerimize duyurulur.
19 Ağustos 2008
SPA Masaj Aleti Kazananlar

14 Ağustos 2008 tarihli, Hakan İ., İstanbul
15 Ağustos 2008 tarihli, İbrahim D., Balıkesir
16 Ağustos 2008 tarihli, Bilal Y., Bursa
17 Ağustos 2008 tarihli, Yasin Gökhan B., Kütahya
18 Ağustos 2008 tarihli, Dursun B., Manisa
19 Ağustos 2008 tarihli, Ece D., İstanbul
20 Ağustos 2008 tarihli, Saime K., İzmir
21 Ağustos 2008 tarihli, Faruk B., Antalya
22 Ağustos 2008 tarihli, Gökmen D., İstanbul
23 Ağustos 2008 tarihli, Serkan D., İstanbul
24 Ağustos 2008 tarihli, Şennur Ö., Bursa
25 Ağustos 2008 tarihli, Züleyha T., İstanbul
26 Ağustos 2008 tarihli, Rahmi U., İzmir
27 Ağustos 2008 tarihli, Cemal K., İstanbul
28 Ağustos 2008 tarihli, Hasan D., İstanbul
29 Ağustos 2008 tarihli, Tuğba T., İstanbul
30 Ağustos 2008 tarihli, Emre B., Ankara
31 Ağustos 2008 tarihli, Ayhan H. İzmir
1 Eylül 2008 tarihli, Cemil K., İstanbul
2 Eylül 2008 tarihli, Ramazan D., İstanbul
3 Eylül 2008 tarihli, Soner Y., Antalya
4 Eylül 2008 tarihli, Hasan Hüseyin A., İstanbul
5 Eylül 2008 tarihli, Gürcan K., Ankara
6 Eylül 2008 tarihli, Yalçın E., İstanbul
7 Eylül 2008 tarihli, Mustafa B., İstanbul
18 Ağustos 2008
Personel Alım İlanı

ozyasar.NET bünyesinde görevlendirilmek üzere YAZILIM UZMANI aramaktayız;
-MYO, Üniversite mezunu veya açıköğretim öğrencisi,
-MS-Office programlarına hakim,
-PHP, AJAX, ASP, .NET uygulama geliştirme,
-Tasarım odaklı yazılım geliştirme,
-İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda sorumluluk sahibi,
-Diksiyonu düzgün,
-Problem çözme becerisine sahip,
-İletişimi kuvvetli ve ikna kabiliyeti yüksek,
-Takım çalışmasına uyumlu


Başvurular info@search-earn.com e-posta adresine CV eki ile yapılacaktır. Başvuru e-posta konu alanında SE-YU-2008-01 takiben adınız ve soyadınız yazmalıdır. Alımlar öncelikle Search-Earn.com üyeleri arasından yapılacaktır.

Search-Earn.com bünyesinde görevlendirilmek üzere İNTERNET OPERATÖR ELEMANLARI aramaktayız;
-Lise, MYO, Üniversite mezunu veya açıköğretim öğrencisi,
-MS-Office programlarına hakim,
-Çağrı merkezinde en az 1 yıl deneyim sahibi,
-Müşteri odaklı,
-İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda sorumluluk sahibi,
-Diksiyonu düzgün,
-Problem çözme becerisine sahip,
-İletişimi kuvvetli ve ikna kabiliyeti yüksek,
-Takım çalışmasına uyumlu


Başvurular info@search-earn.com e-posta adresine CV eki ile yapılacaktır. Başvuru e-posta konu alanında SE-IOE-2008-01 takiben adınız ve soyadınız yazmalıdır. Alımlar öncelikle Search-Earn.com üyeleri arasından yapılacaktır.
18 Ağustos 2008
Eleman Alım İlanı

Sistemimizde reklamları yayınlanmakta olan www.ekosek.org intenret sitesi bölge ve kent temsilcisi olarak eleman alımı gerçekleştirecektir. Search-Earn.com üyelerine öncelik sağlanacak olup müracaatların www.ekosek.org internet sitesine yapılabileceği belirtilmiştir.
Tüm üyelerimize duyurulur.
16 Ağustos 2008
Hesabı Durdurulan Partner Üyelikler

Sistemde kayıtlı bulunan ve taksit ödemelerini gerçekleştirmediği için hesabı durdurulmuş partner üyeliklerde durdurulan hesaplar bağlı oldukları sponsor partner hesaplara devir edilecektir. Bu hesapların sahiplerinin üyelik sözleşmesine göre mağdur olmamaları için 3 kez uyarı e-posta notu gönderilecek ve tüm uyarılara rağmen hesaplarını aktif etmeyen partner üyelerin hesapları bağlı oldukları sponsor partner hesaba ücretsiz olarak bağlanacaktır.

Tüm Partner Üyelerimize Duyurulur.
14 Ağustos 2008
Her Gün En Çok Kayıt Getiren Üye
Ücretsiz SPIN SPA Masaj Seti kazanıyor!

Search-Earn.com da 30 gün süre ile her gün en çok davet gönderip en çok kayıtlı üye getiren kişi o gün SPIN SPA Masaj Seti kazanıyor! Hemen davetlerinizi gönderin en çok üyeyi siz getirin SPIN SPA Masaj Setini siz kazanın. Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Kargo bizden hemen adresinize gönderelim.
Search-Earn.com kazandırır. Search-Earn.com ile kazanmaya alışın.
14 Ağustos 2008
Web Yayıncılık Seminerleri Başlıyor!

2008 yılı Ekim ayından itibaren Cumartesi Günleri Sabah ve Öğleden sonra olmak üzere hafta da 2 seans Web Yayıncılık ve Reklamcılık Semineri verilecektir. Bu seminerlerde web yayınlarının yapılması ve web yayınları üzerinden gelir elde etme metodları, reklamcılık konularında bilgi verilecek bu çalışmalara Partner Üyelerimiz tamamen ücretsiz olarak katılabileceklerdir. Seminerler İstanbul da verilecek olup her partner hesap farklı tarihlerde en fazla 2 kez bu seminerlere iştirak edebilecektir. Seminerlere katılım için randevuların alınmasına 1 Eylül tarihinden itibaren başlanacaktır.

Yaklaşık 6 aydır araştırma geliştirme faaliyetleri tamamlanmış olan interaktif web yayın yazılım paketimiz seminerlere katılmış tüm partner üyelere tamamen ücretsiz olarak hediye edilecektir.

Üyelerimize duyurulur.
14 Ağustos 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
13. hafta kazanan üyemiz Erdal K.,

Erdal K., İstanbul giriş yaptığı 5291 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 52.910 Accounts Pro puanı kazandı! Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 529.100 Puan anında yükledik!. Erdal K. bey' e teşekkür ediyoruz.!

Bu yarışmaya yeni başlayan Product Guide bilgi girişi yarışması sebebi ile bir süre ara verilmiştir. Bu hafta ki sonuçların açıklanması 1. ve 2. arasında oluşan çok az fark yüzünden her iki kullanıcının giriş bilgilerinin incelenmesi neticesinde gecikmiştir.

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
Kimler Kazandı!


6 Ağustos Aynur Ş., Aydın. 25. sıradan,
7 Ağustos Soner S., Bursa 19. sıradan,
8 Ağustos Hülya D., Eskişehir 35. sıradan,
9 Ağustos Ahmet K., İstanbul 35. sıradan,
10 Ağustos Yılmaz Ö., Mersin 35. sıradan,
11 Ağustos Selçuk E., İstanbul 35. sıradan,
12 Ağustos Hakan P., İstanbul 20. sıradan,
13 Ağustos Tuba E., Bursa 40. sıradan,
14 Ağustos Birsen K., İstanbul 40. sıradan,
15 Ağustos Ömer E., İzmir 40. sıradan,
16 Ağustos Serdar Ş., İstanbul 35. sıradan,
17 Ağustos Kenan E., Eskişehir 30. sıradan,
18 Melih E., İstanbul 30. sıradan,
19 Ağustos Hakan H., Manisa 30. sıradan,
20 Ağustos Osman Ö., İstanbul 30. sıradan,
21 Ağustos Barış G., İstanbul 30. sıradan,
22 Ağustos Gülten Y., İstanbul 30. sıradan,
23 Ağustos 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
24 Ağustos Semiha Y., Antalya 30. sıradan,
25 Ağustos 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
26 Ağustos Sinan K., İstanbul 30. sıradan,
27 Ağustos 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
28 Ağustos 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
29 Ağustos İrfan B., Antalya 30. sıradan,
30 Ağustos 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
31 Ağustos Sinem U., İstanbul 30. sıradan
1 Eylül Ayhan K., İstanbul 30. sıradan
2 Eylül 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
3 Eylül Batuhan B., İstanbul 30. sıradan
4 Eylül Tekin Ö, Ankara 30. sıradan
5 Eylül Mert K., Ankara 30. sıradan
6 Eylül 30. sıra üyelik gerçekleşmemiştir.
Accounts Pro üyeliği başlatarak hediyelerini kazanmıştır.
Bu kampanya tamamlanmıştır.
9 Ağustos 2008
Yeni Yarışma 10 Ağustos Başlıyor

İlan ettiğimiz yarışmanın bilgi kayıt ekranları yayına girmiştir. Ekranlara hesabınız sayfasından ulaşabilirsiniz. Accounts Pro üyeliğiniz ile her ay laptop kazanma şansını değerlendirin daha çok kazanın!
6 Ağustos 2008
Accounts Pro Her Gün Kazandıracak!

6 Ağustos' tan itibaren Accounts Pro' ya üyelik başlatan kullanıcılarımızdan her gün bir kişi ücretsiz, kargo bizden hediye kazanacak. Bu kampanya 6 Eylül tarihine kadar sürecek ve her gün Accounts Pro' ya üyelik başlatan sırası ilan edilecek kullanıcımız o günün hediyesini kazanacaktır. 6 Ağustos tarihli hediyemiz Orite T-808 Cep Telefonu olup 25. Sıradan Accounts Pro başlatan üyemiz bu hediyeyi kazanacaktır. Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bu kampanya' dan ozyasar.NET Ltd. çalışanları ve birinci derece akrabaları hediye kazanamazlar, kazandıkları taktirde hediye bir sonra ki kullanıcımıza devir olur. Kampanya süresince sonuçlar haberler sayfamızdan ilan edilecektir.
4 Ağustos 2008
Taksitli Partner Üyelerimiz

Taksitli kampanyada partner avantajlarını başlatmış üyelerimiz; eğer vadesi gelmiş taksit borçları yoksa hesaplarında biriken ödeme sınırına gelmiş tutarları banka hesaplarına hemen isteyebiliyorlar. Bonuslarınızın eksiksiz hesabınıza yansıtılması, hak kaybına uğramamak için ödemelerinizi zamanında yapmanızı önemle rica ederiz. Taksitlerinizi zamanında ödemek için tıklayın.
4 Ağustos 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
12. hafta kazanan üyemiz Fatma Ç.,

Fatma Ç., giriş yaptığı 1871 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 18.710 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 187.100 Puan anında yükledik!. Fatma Ç. hanıma teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
2 Ağustos 2008
Konut Edindirme Yardımı Hak Sahibi Listeleri

Search-Earn.com olarak sayfalarımızda listeleri indirebileceğiniz resmi gazete bağlantı linklerini yayınlıyoruz. Aşağıdaki linklere tıklayıp ilgili resmi gazete ciltlerini indirip isminizi ve hak sahibi olduğunuz bedeli görebilirsiniz. Aynı kişinin birden fazla sırada bulunduğu durumlar olduğu dikkate alındığında bu şekilde aldığınız ödemenin doğruluğunu gözleriniz ile kontrol etmiş olursunuz.

Cilt 1


Cilt 11


Cilt 21


Cilt 31


Cilt 41


Cilt 51


Cilt 61


Cilt 71

Cilt 2


Cilt 12


Cilt 22


Cilt 32


Cilt 42


Cilt 52


Cilt 62


Cilt 72

Cilt 3


Cilt 13


Cilt 23


Cilt 33


Cilt 43


Cilt 53


Cilt 63


Cilt 73

Cilt 4


Cilt 14


Cilt 24


Cilt 34


Cilt 44


Cilt 54


Cilt 64


Cilt 74

Cilt 5


Cilt 15


Cilt 25


Cilt 35


Cilt 45


Cilt 55


Cilt 65


Cilt 75

Cilt 6


Cilt 16


Cilt 26


Cilt 36


Cilt 46


Cilt 56


Cilt 66


Cilt 76

Cilt 7


Cilt 17


Cilt 27


Cilt 37


Cilt 47


Cilt 57


Cilt 67


Cilt 77

Cilt 8


Cilt 18


Cilt 28


Cilt 38


Cilt 48


Cilt 58


Cilt 68


Cilt 78

Cilt 9


Cilt 19


Cilt 29


Cilt 39


Cilt 49


Cilt 59


Cilt 69


Cilt 79

Cilt 10


Cilt 20


Cilt 30


Cilt 40


Cilt 50


Cilt 60


Cilt 70


Cilt 80


1 Ağustos 2008
Yeni Yarışma 10 Ağustos Başlıyor

Accounts Pro üyelerimize her ay bir bilgisayar veriyoruz. Yeni başlayacak bilgi girişi yarışması ile her ay en çok bilgi girişi yapan kişi bir adet HP Laptop kazanacak. Yarışma ve kampanya bilgilerini kısa süre haberler sayfamızdan duyuracağız. Yarışma 2008 yılı boyunca her ay bir laptop kazandıracak şeklinde 5 kez tekrarlanacaktır. Yarışma katılabilmek için ilgili dönemden önce Accounts Pro üyeliğin başlatılmış olması şartı eşit ve tarafsız yarışma için ana koşulumuz olacaktır.

Sizde gecikmeden Accounts Pro ile kazanmaya başlayın!
1 Ağustos 2008
Partner Üyelik Geçişleri

14 Taksitlik 49 YTL aylık sabit taksit fiyat uygulamasına 3 Ağustos tarihi itibariyle geçiş yapılacaktır. Tüm üyelerimize saygı ile duyurulur.
31 Temmuz 2008
Temmuz 2008 Search Earn Yerel Seçim Anketi Sonuçlandı

Search-Earn.com kullanıcı arasında yaptığımız yerel seçim anketi çalışmasında istatistiki sonuçlar belli oldu. Search-Earn.com kullanıcılarının anket tercihlerine göre %39.84 lik tercih oranı ile AKP, %19.76 lik tercih oranı ile CHP, %16.51 lik tercih oranı ile MHP, %2.27 tercih oranı ile DP, %1.13 tercih oranı ile DTP, %0.73 tercih oranı ile ANAP, %19.76 tercih oranı ile Diger partiler anket sonucunu oluşturdu. Detaylı analizler ve Ağustos 2008 Search Earn Yerel Seçim Anketi Sonuçlarını erken öğrenmek için Search-Earn.com ile bağlantıya geçebilirsiniz.
30 Temmuz 2008
Referanslarınızı Arttırın

Search-Earn.com sistemimizin yeni üyelerini geliştirdiğimiz özel bir çağrı sistemi ile daha hızlı arttıracaksınız. Bu sistem ile ilgili deneme çalışmalarımız Ağustos ayı içinde tamamlanmış olacak, yeni sistemde herhangi bir davet göndermeden yeni üyelere kavuşma imkanı sağlayacağız. Yenilikleri için haberler sayfamızı takip edin, habersiz kalmayın.
30 Temmuz 2008
Firm Guide Bilgi Girişi Yarışması

Ramazan Dündar ismi ve ramazan198 kullanıcı adı ile kayıt olmuş kişi 2 hafta önceki firm guide yarışmasında bilgi girişlerini eksik yaptığı halde sistemi suçlayarak birincilik alabileceğini düşünerek çeşitli karalama faaliyetlerine girişmiştir. Bu kullanıcıya ulaşabilmemiz için Search-Earn.com üyelerimizi yardımcı olmaya çağırıyoruz. Bu noktada 13 aydır düzenlenmiş tüm yarışma kayıtları şahıs hakkında açılacak tazminat davası öncesinde noter kanalı ile mahkemeye delil olarak sunulacaktır. Kurumumuz hiç bir şekilde yarışmalarda kuralsızlığa prim tanımamaktadır. Kuralsız tavır ve suçlama karalama gibi hareketler ile kazanç sağlamaya çalışan tüm kişiler ile yasal çerçevede mücadelemiz devam edecektir. Firm Guide yarışması ve diğer tüm yarışmalarda birincilik kazanan kişiler gerçek kişiler olup bu kişilerin şirketimize ile direkt bağı bulunmamakta ve tüm yarışmalarda birincilik kazanmış kişilerin tescilleri ilgili yarışmaların kuralları çerçevesinde gerçekleşmektedir.
27 Temmuz 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
11. hafta kazanan üyemiz Alpaslan A.,

Alpaslan A., giriş yaptığı 1378 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 13.780 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 137.800 Puan anında yükledik!. Alpaslan A. Bey'e teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
26 Temmuz 2008
12. Anketimizi Yayın Aldık
Yeni Anketler Devam Edicek!

Accounts Pro sistemimiz yeni anketleri ile devam ediyor. 12. Anketimizi bugun itibariyle yayına aldık. Accounts Pro grubunuzda yapılan tüm accounts pro işlemlerinden kazanç sağlayan en iddalı sistemimiz. Aynı zamanda online grup bonusları ile extralarını hızla dağıtan Accounts Pro üyeliğinizi gerçek kazanç için hemen bugün aktif edin. Accounts Pro başlatmak için tıklayın. Accounts Pro anketleri listesi için tıklayın.
24 Temmuz 2008
Yeni Anketler

Accounts Pro sistemimiz yeni anketleri ile devam ediyor. 11. Anketimizi bugun itibariyle yayına aldık. Accounts Pro grubunuzda yapılan tüm accounts pro işlemlerinden kazanç sağlayan en iddalı sistemimiz. Aynı zamanda online grup bonusları ile extralarını hızla dağıtan Accounts Pro üyeliğinizi gerçek kazanç için hemen bugün aktif edin. Accounts Pro başlatmak için tıklayın. Accounts Pro anketleri listesi için tıklayın.
20 Temmuz 2008
Partner Üyelik

Partner üyelik bedeli 1 Ağustos 2008 itibariyle değişecektir. Hali hazırda 49 YTL taksitle 12 ay eşit taksit ile yararlandığınız partner üyelik bedeli 1 Ağustos 2008 itibariyle 49 YTL taksitle 14 ay eşit taksit üzerinden güncellenecektir. 1 Ağustos sonrasında partner üyelik başlatmak için taksitler 49 YTL olacak şekilde 14 ay eşit taksit uygulamasına geçilecektir. Bu esnada taksitli partner üyelik başlatmış olup, ödemesi devam eden, taksitlerini vadesinde ödemekte olan üyelerimize herhangi bir fark uygulanmayacaktır.
20 Temmuz 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
10. hafta kazanan üyemiz Burak B.,

Burak B., giriş yaptığı 595 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 5.950 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 59.500 Puan anında yükledik!. Burak B. Bey'e teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
13 Temmuz 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
9. hafta kazanan üyemiz İsmail G., Samsun

İsmail G., Samsun giriş yaptığı 1082 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 10.820 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 108.200 Puan anında yükledik!. İsmail G. Bey'e teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
11 Temmuz 2008
Yeni Anketler

Accounts Pro sistemimiz yeni anketleri ile devam ediyor. 10. Anketimizi bugun itibariyle yayına aldık. Accounts Pro grubunuzda yapılan tüm accounts pro işlemlerinden kazanç sağlayan en iddalı sistemimiz. Aynı zamanda online grup bonusları ile extralarını hızla dağıtan Accounts Pro üyeliğinizi gerçek kazanç için hemen bugün aktif edin. Accounts Pro başlatmak için tıklayın. Accounts Pro anketleri listesi için tıklayın.
7 Temmuz 2008
Accounts Pro Üyeliğiniz

Bu duyuru puan kayıplarından oluşacak maduriyetleri engellemek için Accounts Pro' ya henüz geçiş yapmamış üyelerimize yönelik olarak hazırlanmıştır.
Bilindiği gibi Accounts Pro' ya dahil olan üyelerimiz Search-Earn.com da bulunan Accounts Pro üyelerinden bonus puan kazanmaktadır. 8 Temmuz tarihi itibariyle tüm sistemde eski kullanıcılarımıza yenilikleri anlatan davet gönderimleri başlayacaktır. Bu aşamada eğer Accounts Pro' ya dahil değilseniz, sistemde alt grubunuzdan gelecek bonus puanları kazanamama durumu ile karşılaşmamanız için üyeliğinizi en kısa sürede Accounts Pro seviyesine yükseltmenizi tavsiye ederiz.
Accounts Pro üyeliğinizi başlatmak için tıklayın.
6 Temmuz 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
Yedinci hafta kazanan üyemiz Ali Rıza Ş., Rize

Ali Rıza Ş., Rize giriş yaptığı 225 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 2.250 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 22.500 Puan anında yükledik!. Ali Rıza Bey'e teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
5 Temmuz 2008
Yatırım Değerlendirme anketimiz başladı.

Search-Earn'de kazandıran anketlerimiz devam ediyor. Bu anketlere vermiş olduğunuz cevaplarla hem kazanıyor hem de yeni kampanyalar için bize yol gösteriyorsunuz. Yatırım Değerlendirme anketini dolduran Accounts Pro üyelerimiz anket başına 500 puan, birincil derece alt üyeleri doldurduklarında 100 puan, diğer alt grup üyeleri doldurduğunda ise 10 puan kazanacaklardır.
Accounts Pro' nun yatırım değerlendirme anketini doldurmak için tıklayın.
4 Temmuz 2008
Kısa Süreli Süper Fırsat

Search-Earn.com da üye olmayı başaracak ilk 1000 partner üye için geçerli bir kampanya planladık. Buna Partner üyelerimizden direkt referanslarında hiç partner üye bulunmayan tüm partner üyelerimize 30 Aralık 2008 tarihine kadar en az bir adet partner üye referanssız gelen üyelerden bağlanacaktır. Bu kampanyadan faydalanabilmek için aşağıdaki kurallar geçerli olacaktır.
1. Search-Earn.com ' da ilk 1000 partner üye arasında bulunmak.
2. 1 Aralık 2008 tarihi itibariyle partner hesabın kullanılıyor olması.
3. 1 Aralık 2008 itibariyle partner hesapta direkt referans üyeler için de hiç partner üye bağlanmamış olması.
Bu koşullar dahilinde ilk 1000 partner üye arasına siz de yerinizi alın. Direkt referanslarınız dan en az 1 kişinin partner olmasını garanti edelim.
1000. partner aramıza katıldığında kampanyanın bittiği bu sayfada ilan edilecektir.
4 Temmuz 2008
1 Ocak 2008 - 30 Haziran 2008 dönemi Partner Üyelik Kazanç Payları

Partner üyelerimizin yıllık olarak alacakları kazanç paylarının hesaplanmasında kullanılan toplam kazanç payı puan rakamı; ilgili dönemde 9 milyon puan olarak gerçekleşmiştir. Buna göre 2008 ilk yarısında oluşan kazançtan partner üyelerimize toplam 9 milyon puan yansıtılacaktır. Hesaplama da direkt grup standart üyeleri, direkt grup partner üyeleri sayılarına bakılacaktır. Her partner için direkt grup üyeleri %25, direkt partner grup üyeleri %75 oranında dağıtılacak toplam kazanç payından pay almalarını sağlayacaktır.
30 Haziran 2008
Haziran 2008 Search Earn Yerel Seçim Anketi Sonuçlandı

Search-Earn.com kullanıcı arasında yaptığımız yerel seçim anketi çalışmasında istatistiki sonuçlar belli oldu. Search-Earn.com kullanıcılarının anket tercihlerine göre %37.82 lik tercih oranı ile AKP, %20.24 lik tercih oranı ile CHP, %16.60 lik tercih oranı ile MHP, %1.87 tercih oranı ile DP, %1.47 tercih oranı ile DTP, %0.59 tercih oranı ile ANAP, %21.41 tercih oranı ile Diger partiler anket sonucunu oluşturdu. Detaylı analizler ve Temmuz 2008 Search Earn Yerel Seçim Anketi Sonuçlarını erken öğrenmek için Search-Earn.com ile bağlantıya geçebilirsiniz.
29 Haziran 2008
Tüm Üyelerimize Genel Duyuru
Günlük Kullanım Kontrolü Uygulaması

1 Temmuz tarihinden itibaren günlük kullanım kontrolü uygulaması başlayacaktır. Uygulama sadece SE reklam puanlarına yönelik olarak uygulanacak ve gün içinde reklam puanı kazançlarınız ilgili günde giriş yaptığınız andan itibaren gerçekleşmeye başlayacaktır. Gün içinde giriş yapmadığınızda veya yapmadan önce SE Reklam puanı grubu puanlar kazanç hanenizde artış sağlamayacaktır. Bu uygulamaya sadece SE Reklam puanları dahil olup, diğer puan türleriniz MyAd, Accounts Pro, Anket, Partner puanlarınıza ait kazançlarınız kullanımdan bağımsız olarak devam edecektir ve kazanç haneniz de artış sağlayacaktır. Uygulama tüm üyelik tiplerini kapsamakta olup ölçüm periyodu standart üyelikler için günlük, partner üyelikler için haftalık olarak gerçekleştirilecektir.

Bu değişiklik daha çok reklam satışı yapabilmek ve Search-Earn.com alt grubunuzun sistemi daha çok kullanmasını sağlamak için yapılmıştır.
28 Haziran 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
Altıncı hafta kazanan üyemiz Erkut Ö., İstanbul

Erkut Ö., İstanbul giriş yaptığı 1580 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 15.800 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 158.000 Puan anında yükledik!. Erkut Bey'e teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
27 Haziran 2008
Sticky Program' da Özel Fırsat
Sizde katılın fırsatı kullanın!

15 Temmuz tarihine kadar yapılacak Sticky işlemlerinde sticky süresi 1 yıl yerine tam 3 yıl olarak uygulanacaktır. Bu zaman zarfında yapacağınız tüm 1 yıllık sticky işlemlerinde komisyon kazanç süresi 3 yıl olarak uygulanacaktır. Sizde sticky ile %10 anında komisyon kazanmak isterseniz öneri alan adlarından dilediklerinizi Sticky ile hesabınıza bağlayın! Puanla veya kart yapılan işlemlerde ayrım olmayacak tüm sticky işlemlerinden 1 yıllık komisyon süresi 3 yıl olarak uygulanacaktır.

Bu fırsat bugüne kadar sticky bağlamış tüm hesaplara da tanınacak. Geçmişte yaptığınız sticky işlemlerinde komisyon hizmet süresi 3 yıl olarak uygulanacaktır.

Saygılarımızla
21 Haziran 2008
Firma Rehberi Yarışması Devam Ediyor!
Sizde katılın anında kazanın!

Firm guide bilgi girişlerinde eksik bilgi girişleri bu haftadan itibaren değerlendirme dışı kalacaktır. Bu sebeple bilgilerin tam olmasına lütfen özen gösterelim. Bilgi giriş formunda bulunan tüm bilgiler yarışma için zorunlu bilgilerdir. Telefon alan kodu bulunmayan firma bilgi girişleri eksik sayılacaktır.

Saygılarımızla
21 Haziran 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
Beşinci hafta kazanan üyemiz Esma G., Tekirdağ

Esma G. Tekirdağ giriş yaptığı 10165 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 101.650 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 1.016.500 Puan anında yükledik!. Esma Hanıma' a teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
16 Haziran 2008
Supermania Yarışması Hakkında

Bilindiği gibi yaklaşık 2 aydır. Yarışmada 1. sırada bulunan Murat Ş. İzmir partner üyemiz 240 ortalama aktif üye kayda sahipti. İlgili kişinin hesabında yapılan yaklaşık 45 gün süren izleme çalışması ile hesapta bulunan tüm sahte kayıtlar ıspatlı olarak iptal edilmiştir. Bu kişi sistemi suçlayıcı mesaj içeriği göndererek yaptıklarını haklı çıkarmaya çalışmış ancak gerek tüm işlemler hesap seviyesinde yapılmıştır. Bu kişinin alt grubunda açtığı tüm sahte kayıtlar inceleme ile kapatılmış olup, Supermania yarışmasında gerekli tüm eşitlik izlemeleri yapılmaktadır. Sahte kayıt açılmasına musade edilmemektedir. Tüm yarışmacılarımıza başarılar diler ve yapılan bu uygulamanın şeffatlık ilkemiz gereğince sizinle paylaşıldığını bildirmek isteriz.
15 Haziran 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
Dördüncü hafta kazanan üyemiz Halil G., Eskişehir

Halil G., Eskişehir giriş yaptığı 4607 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 46070 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 460.700 Puan anında yükledik!.

Halil G., Eskişehir 2 haftada toplam 535 bin Accounts Pro puanı kazanmıştır.

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
14 Haziran 2008
4. Hafta Firm Guide Yarışması

4. hafta yarışmamız için bilgi girişi 14 Haziran 2008 Cumartesi gece yarısı sonuçlanacaktır. Yarışmacılardan en üst sırada olan 5 üyemizin bilgi giriş sayıları birbirlerine çok yakın olduğu için bu hafta sonuç ilanı pazar 22:00 de yapılacaktır. Bu gece yarısına kadar yapılan girişler 4. hafta, gece yarısından sonra yapılan girişler 5. hafta için değerlendirilecektir. Accounts Pro' ya dahil kullanıcılarımıza duyurulur.

Firm Guide ve City Guide bilgi girişleri ile kazanmaya devam ediyorsunuz. Firm Guide yarışması devam etmektedir. 5. Hafta yarışması pazar günü başlayacaktır.
11 Haziran 2008
Firm Guide Erişimi Hakkında

Haziran sonu itibariyle başlayacak Firm Guide yıllık abonelik erişim uygulamasını takiben partner üyelerimize ömür boyu Firm Guide erişim hakkı sağlanacaktır. Bu hakkını kullanmak isteyen partner üyeler Firm Guide erişim sözleşmesinin onaylanmasını takiben Firm Guide bilgilerine ömür boyu ücretsiz olarak erişim hakkı kazanmış olacaklardır. Sözleşmenin onaylanması esnasında taksitli partner üyeliklerde vadesi gelmiş taksit borcunun olmaması gereklidir.

Aynı şekilde 30 Haziran tarihine kadar Accounts Pro' ya dahil olmuş olan kullanıcılarımızda 18 Ay süre ile ücretsiz erişim haklarını ilgili sözleşmeyi onay takibinde kullanabileceklerdir.
10 Haziran 2008
Yeni Winvite Kampanyası Kısa Süre Sonra

Winvite gönderimlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için hesap doğrulaması yapılacaktır. Bunun için winvite hesaplarınızda tanımlı Gmail adreslerine 15 Temmuz Salı gününe kadar 2 kez doğrulama epostası gonderilecektir. Bu postalardan bir tanesinin onaylanması doğrulama için yeterli olacaktır. Doğrulamanın yapılabilmesi için ilgili tarihe kadar winvite hesabınızda tanımlı Gmail adreslerinizi aralıklı olarak kontrol etmenizi rica ederiz.
9 Haziran 2008
Firm Guide Genel İstatistik

3. hafta sonunda 46580 firma kaydı sisteme girilmiştir. Bu kayıtların 3620 adedi birden fazla olup fazla kayıtların rating değeri yüksek olanları geçerli olacak düşük ratingli kayıtlar 15 Temmuz' dan itibaren aralıklı olarak sistemden kaldırılacaktır. Firm Guide bilgi girişlerinde tüm üyelerimize başarılar dileriz. Kaliteli ve doğru bilginin derlenmesinde göstereceğimiz başarı ile Firm Guide 2008 ve 2009 Türkiye' nin en çok kullanacağı Firma Rehberi olacaktır.
9 Haziran 2008
Sticky ile 90 bin SE puanı kazandı!

Üyelerimizden Yusuf Ziya Ş. Antalya yapmış olduğu www.sarkmobilya.com sticky işlemi ile başlayan reklamdan tek seferde 90 bin SE puanı kazandı.
9 Haziran 2008
Firm Guide Bilgi Girişleri Hakkında

Firma rehberine girilen bilgiler ile ilgili olarak yarışma da öne geçebilmek için firma bilgilerinin eksik girilmesi durumları yaşanmıştır. Bu durumda sistemde yapılan oylamada bilgi ratinginiz düşeceği için ileride alacak olduğunuz bilgi başına ilave 90 puanlardan hak kaybına uğramanız kaçınılmazdır. Önerimiz girişini yapacağınız bilgileri tam ve eksiksiz girmeniz yönündedir. Bu durumda ratingleriniz düşmeyeceği için zaten sistemden ilave alacağınız 90 puanlar yarışma da kazanacağınız puana eş değer kazanç sağlayacaktır.

Bilgi düzeltme ekranları kısa süre sonra kullanıma açıklacaktır. Bilgilerinin eksik olduğunu düşündüğünüz firmaların eksiklerini bu ekranlar ile tamamlayabileceksiniz.

2008 de hediye edilecek Laptop genel ratingi en yüksek olan Accounts Pro kullanıcısına verilecektir. Partner üyelerden ise en çok doğru oy kullanan kişi ise sürpriz hediye kazanacaktır.
8 Haziran 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
Üçüncü hafta kazanan üyemiz Bahar K., Ankara

Bahar K., Ankara giriş yaptığı 1869 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 18690 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 186.900 Puan anında yükledik!. Bahar K. Hanıma teşekkür ediyoruz.!

Bahar K., Ankara 3 haftada toplam 227 bin Accounts Pro puanı kazanmıştır.

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
7 Haziran 2008
Accounts Pro' ya Büyük İlgi!

Search-Earn.com' un iddalı kazanç programı Accounts Pro kazandırmaya devam ediyor. Accounts Pro'ya kullanıcılarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi Search-Earn.com'un doğru yolda ilerlediğini bir kez daha teyid etti. Accounts Pro ile hep beraber yeni kazanç imkanlarına kavuşuyor, internetten sağladığımız katma değeri büyütüyoruz. Program hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.
5 Haziran 2008
E-Yemek anketimiz başladı.

Search-Earn'de kazandıran anketlerimiz devam ediyor. Bu anketlere vermiş olduğunuz cevaplarla hem kazanıyor hem de yeni kampanyalar için bize yol gösteriyorsunuz. E-yemek anketini dolduran Accounts Pro üyelerimiz anket başına 500 puan, birincil derece alt üyeleri doldurduklarında 100 puan, diğer alt grup üyeleri doldurduğunda ise 10 puan kazanacaklardır.
3 Haziran 2008
2007 Kazanç Payları Partner Hesaplara Yüklendi

Her yıl bir kere olmak üzere yüklemesi yapılan partner hesap kazanç payları 2007 yılında partner üyeliğe geçiş yapan üyelerimizin hesaplarına yüklenmiştir. Hesaplama partner üyelerimizin direkt referans üye sayılarına göre yapılmıştır. Direkt referanslarında bulunan her partner üye + 1 kişi için 10' ar bin puan ve her standart üye için 134 puan formülü ile yapılan dağıtımda toplam 7.2 milyon puan dağıtılmıştır.
Partner üyelerimizden en fazla kazanç payı puanı kazanan üyelerimiz, Cafer Ü. 611.830 puan, Hakan Ö. 266.430 puan, Gülüzar I.264.116 puan, Eyüp G. 259.476 puan, Metin M. 198.154 puan, Ersin A. 170.398 puan, Ahmet S. 147.200 puan, Ali Tevfik K. 140.416 puan, Kubilay Y. 99.144 puan, Satı Önder U. 98.256 puan kazanmıştır.

2008 için mevcut gerçekleşme de partner hesaba sahip üyelerimiz direkt referanslarında her partner hesap için 12 bin puan, her direkt referans üye için 198 puan kazanabileceklerdir. Bu rakamlar 2008 yılı mevcut karlılık durumuna göre yapılmış olup değişkendir.
1 Haziran 2008
Yoğun İstek Üzerine
Süreyi Uzattık!

Firm Guide ve City Guide rehberlerine bilgi girişi ile kazanç imkanı devam etmektedir. Firm Guide ve City Guide da Accounts Pro dahilinde tanımladığınız her bilgi de kazanç sizin olacaktır.

Search-Earn.com Kazandırıyor!
1 Haziran 2008
Büyük Sürpriz Çarşamba Günü yayına giriyor!

Yayın hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Accouns Pro' da en çok puan kazandıracak Firm Guide Turkey projesi bilgi yayınına Çarşamba günü başlıyor. Projenin yayına girmesi ile partner üyelerimiz Firma Bilgilerine erişim sağlayacak ve bilgi kalitesine göre oy verecekler. 2008 yılı içinde en çok kalite puanı toplayan Accounts Pro üyesi HP Pavilion Laptop bilgisayar kazanırken, En çok oy veren ve değerlendirme yapan partner üye çok büyük sürpriz bir hediye kazanacak.

Search-Earn.com Hızla İlerliyor!
1 Haziran 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
İkinci hafta kazanan üyemiz Sermin K., İstanbul

Sermin K., İstanbul giriş yaptığı 1747 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 17470 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 174.700 Puan anında yükledik!. Sermin K. Hanıma teşekkür ediyoruz.!

Sermin K., İstanbul 1 haftada toplam 194 bin Accounts Pro puanı kazanmıştır.

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
25 Mayıs 2008
Firma Rehberi Kazandıyor!
İlk hafta kazanan üyemiz Dursun G., Tekirdağ

Dursun G. Tekirdağ giriş yaptığı 1100 adet Firma Bilgisi ile bu hafta 11000 Accounts Pro puanı kazandı!

Extra olarak yarışma sebebi ile kazandığının 10 katını biz hediye ettik. Ve puanlarına 110.000 Puan anında yükledik!. Dursun Bey' e teşekkür ediyoruz.!

Search-Earn.com Kazanmanın Gerçek Adresi!
25 Mayıs 2008
İlk 2 bin Partner Üye' ye ömür boyu Bedava

Partner üye olmak isteyen ve partner üyelerimizden gelen genel sorular üzerine haber sayfamıza Firma Ticaret Rehberi 2008-2009 çalışması ile ilgili olarak aşağıdaki açıklama eklenmiştir.

Rehber mevcutta bugün' e kadar partner olmuş olan 693 hesap ve ileri ki günlerde partner olacak kişiler' den 1307 hesap tarafından ömür boyu tamamen ücretsiz olarak kullanılabilecektir. Rehber kullanım hakkı başka hiç bir şekil' de sağlanmayacaktır. Bu grup 2 bin kişi olarak rehberi kullanma ve rehber bilgilerini pazarlama hakkına sahip olacaklar ve elde edecekleri kazançtan %50 oranında komisyon kazanabileceklerdir. Bu hesaplara ileride rehberin kullanımı için hiç bir ad altında ek ücret talep edilmeyecek, hak kısıtlaması yapılmayacaktır.
25 Mayıs 2008
Sadece İlk 2 bin Partner Türkiye' nin Firma Rehberini Görebilecek

Bilindiği gibi geçen hafta içinde Türkiye Firma Ticaret Rehberi 08-09 çalışmasına başlandı. Kayıtlar son derece hızlı bir şekilde toplanıyor. Türkiye' nin En Büyük Ticaret Rehberi' ne sahip olmak istiyor ve işlerinizde tamamen ücretsiz bir şekilde bu bilgileri kullanmak istiyorsanız. Partner Üyeliğinizi Gecikmeden Başlatın!

Çünkü sadece ilk 2 bin Partner Bu avantaja sahip olacak!

2001. partner sisteme katıldığında partner program sayfasında ilan edilecek ve Firma Rehberini kullanma şansı sonrasında kalmayacaktır.

Ticaret Yatırım Demektir!
Siz de kimsede olmayacak bu bilgiye yatırım yapın! İşlerinizi katlayın!
20 Mayıs 2008
Firma Rehberi Çalışması Başladı!

Türkiye Firma Rehberi 08-09 çalışması başladı. Bu çalışmada tüm üyelerimiz bilgi girişi yetkisine sahiptir. Accounts Pro dahilinde üyelere girişini yapacakları her bilgi anında 10 SE puanı kazandırıyor. Ayrıca her Accounts Pro üyemiz firma rehberi bilgi satışında 90 SE puanı daha kazanacak.

Firma Rehberi 08-09 www.search-earn.com sisteminden yayınlanacak olup bilgileri detaylı incelemesi ve pazarlaması işini sadece Partner Üyeler yapabileceklerdir. Partner üyeler satışını yapacakları rehber ile satış bedeli üzerinden %50 nakit komisyon kazanacaklardır.
17 Mayıs 2008
Sticky ile ikinci 50 bin Bahtiyar U., Antalya nın oldu!

Üyelerimizden Bahtiyar U., Antalya yapmış olduğu www.facebook.com sticky işlemi ile başlayan reklamdan tek seferde 50 bin SE puanı kazandı.
17 Mayıs 2008
Çekilişsiz Kurasız HP Notebook Kazandı!

Üyelerimizden Nihat A., Gelibolu - Çanakkale kazandıran tekliflere yüklediği 1200 kredi ile çekilişsiz kurasız HP Notebook kazandı, üyemize HP Notebook' u ulaştırıldı. Nihat A. kazandıran tekliflere yüklediği kredileri ile dilediği ihale ye teklif verebilme, aynı zamanda da çekilişsiz kurasız HP Notebook kazanmanın keyfini sürüyor.
16 Mayıs 2008
Accounts Pro Kazandırmaya Devam Ediyor!

Accounts Pro iddasını her geçen gün daha çok kanıtlıyor. Accounts Pro' ya dahil Search-Earn.com üyelerinin sayısı hızla artıyor. Yayına girdiği ilk ayında toplam 2 adet anket ve 2 adet ücretsiz hizmet başvurusu ile hem puan hem de ücretsiz promosyon hediyeler kazandıran Accounts Pro' ya katılanlar kısa sürede ödedikleri ücretin kat kat fazlasını kazanıyor!. Siz de bugünden sonra Accounts Pro puanlarına ve hediyelerine kavuşmak istiyorsanız. Hemen şimdi Accounts Pro' ya dahil olun! tıklayın.

Hemen kazanmaya başlayın!
16 Mayıs 2008
30 Adet Ücretsiz Fotoğraf Baskısı Kazan!

www.fottom.com Accounts Pro sistemine dahil üyelerimize 30 adet ücretsiz baskı armağan ediyor. 30 Adet Ücretsiz Fotoğraf Baskı için hızlı başvuru yapmak isterseniz tıklayın başvurun! 30 adet ücretsiz fotoğraf baskısına başvuru ile 500 SE puanı kendiniz, 50 ve 10 SE puanı grubunuzda ki direkt ve alt Accounts Pro üyeleri için ayrı ayrı kazanıyorsunuz.

Hem puan kazanmak, hemde 30 adet ücretsiz fotoğraf baskısı için hemen başvurun.
16 Mayıs 2008
Sticky ile 50 bin SE puanı kazandı!

Üyelerimizden Emine A., Çorum yapmış olduğu www.fottom.com sticky işlemi ile başlayan reklamdan tek seferde 50 bin SE puanı kazandı.
15 Mayıs 2008
Üyelerimiz ve Partnerlerimiz Uyarı

Search-Earn.com sisteminde reklamı yayınlanmakta olan Network sistemleri ile Search-Earn.com sisteminin hiç bir alakası yoktur. Bu sistemlerin sadece reklamları yayınlanmakta olup ilgili sistemlerde verilecek veya verilmekte olan hizmetler ile ilgili olarak hiç bir garantimiz yoktur. Bu sistemlerin reklamları ilgili sistemlere üye olmayı tercih eden kişilerce ücret mukabili yapılmakta olup reklama tıklayanların puanları sistemde yüklenmektedir.
Bu noktada Search-Earn.com logosunu kullanıp üye toplamaya çalışan bir adet network sistemi tespit edilmiş olup ilgili network sistemi ile yasal süreç başlatılmıştır. Üyelerimizin Marka ve Logo muzu kullanıp üye toplamaya çalışan sistemleri bize bildirmelerini rica ederiz. Search-Earn.com hiç bir network şirketi ile ortak değildir ve bu şekilde üyelerimize yönelik yanıltıcı çalışmalar yapan sitelerden üyelerimizin özenle uzak durmalarını rica ederiz.
14 Mayıs 2008
Accounts Pro İlk Ücretsiz Hizmetini Dağıtıyor.

Accounts Pro' ya geçiş yapan kullanıcımıza ilk ücretsiz hizmet 2 seans cilt bakım ve epilasyon uygulaması ile NKMED firmasınca Search-Earn.com Accounts Pro üyelerine veriliyor. NKMED başvuru yapan Accounts Pro kullanıcılarına İstanbul için randevularını vermeye başladı!

Accounts Pro kısa süre sonra duyuracağımız ücretsiz ürünler ve hizmetler ile kat kat kazandırmaya devam edecek; Accounts Pro ile dolduracağınız anketler, site üyelikleri ile nakit puan kazanırken ücretsiz yararlanacağınız bir çok hizmetten ve kazanacağınız ücretsiz ürünlerden son derece memnun olacaksınız. Accounts Pro' ya geçiş yapmak isterseniz tıklayın.

Search-Earn.com Sizinle Daha Çok Kazandırıyor!
6 Mayıs 2008
Otomotiv Sektör Anketi 2008

Search-Earn.com 2. anketi yayına girdi. Anketi doldurmak isterseniz. tıklayın. Bu anket Accounts Pro kapsamında puan kazandırmaktadır. Eğer Accounts Pro' ya dahil olmak isterseniz. tıklayın. Accounts Pro kapsamında dolduracağınız bu anket ile ilerleyen günlerde sektör firmalarından sizlere yapılacak promosyon, test sürüşü, özel indirimlerden de izniniz dahilinde yararlanacak ve extra puanlar kazanabileceksiniz.
4 Mayıs 2008
City Guide Turkey 2008

Search-Earn Bilgi Derleme alanında ki ilk çalışmasını başlattı. 2008 yılı içinde yenileri eklenecek bu çalışmalardan ilki olan Türkiye Şehir Rehberi Bilgi Sistemi projesinde bilgi girişi kabul edilmeye başlandı. Accounts Pro Sistemine dahil olan kullanıcılarımızın giriş yapacakları her türlü şehir rehberi bilgisi Accounts Pro programı kazançlarının artmasını sağlayacak. Yayınlanacak rehber' den elde edilecek reklam gelirinden girecekleri bilgi sayısı, doğruluğu ve ziyaret oranı göz önüne alınarak yapılacak paylaştırma ile Accounts Pro Sistemine dahil olan kullanıcılarımız kazanç sağlayacak.
Partner Üyelerimiz de aynı program dahilinde gruplarında ki toplam bilgi sayısı üzerinden extra bonus kazanacaklar.
2 Mayıs 2008
SE Puan Yapımız Güncelleniyor!

Search-Earn.com da kazandığınız tüm SE puanları artık tek havuzda birikiyor. SE puanlarınızı MyAd, Sticky, Toolbar, Accounts Pro, Winvite ve Partner programlar ile kazanıyor, tek bir havuzda biriktiyor ve dilediğiniz gibi değerlendiriyorsunuz. Puanlarınızı dilerseniz Sticky için, reklam vermek için kullanabilir veya banka hesabınıza nakten talep edebilirsiniz.
1 Mayıs 2008
Accounts Pro' nun ilk Anket Çalışması Başladı!

Merakla beklenen accounts pro anket çalışması başladı. Anketi E-Fatura Anketi adresine tıklayıp doldurabilirsiniz.

Hedef her hafta 1 anket çalışmasını yetiştirebilmek, yeni yayına girecek anketleri hesabım sayfasından görebilirsiniz.

İleri de bu anketler üzerinden sizlere önerilecek site üyelikleri ile de puan kazandıracak Accounts Pro Search-Earn.com sisteminin en çok kazandıran parçası olacak.
22 Nisan 2008
Reklamlar Hakkında

Sistemde aktif yayında olan reklam sayımız şu an itibariyle 21 adettir. Reklam listesinde sadece kurumsal reklamlar gösterilmekte olup kişisel site reklamları ve genelle verilmemiş hedef seçimli reklamlar listede bulunmamaktadır. Bu durum renklamların azlığı gibi bir görüntü oluşturduğu için kullanıcılarımıza bu açıklama zorunlu olmuştur.
Saygılarımızla
22 Nisan 2008
Accouns Pro Hakkında

Accounts Pro dahilinde yapılacak ilk anket uygulaması sistem de kısa süre sonra aktif olacaktır.
14 Nisan 2008
Partner Üyelik Bonus Primleri

Partner üyelere sağlanan bonus primler 30 Nisan 2008 Çarşamba sonrasında partner olacak üyeler için direkt partnerlerine verilen bonus prim 100 USD olarak uygulanacaktır. 30 Nisan 2008 öncesinde partner üyeliğe geçiş yapan üyeler için bonus prim 150 USD olarak uygulanmaya devam edecektir. Tüm üyelerimize duyurulur.
Search-Earn.com
11 Nisan 2008
Web Hostinginiz Bizden Hediye!

MyAd sisteminde kampanyalarımız bitmiyor. Mevcut kampanyalara ek olarak My Ad'de reklamını başlatan her kullanıcımız 1 Yıl Ücretsiz Web Hosting Paketi kazanıyorlar. Reklamınızı bugün başlatın, yarın web hostinge başlayın. Sitenizin hostingine boşuna ücret ödemeyin.
10 Nisan 2008
Sticky' den Altın Kazandı!

Sticky programdan ilk altın külçe ödülünü Kütahya'dan Halil G. isimli üyemiz kazandı. Puanlarına ek olarak hediye altın kazanan Halil G.'yi tebrik ediyoruz. Siz de Sticky ile hem reklam komisyonu kazanır hem de altın kazanabilirsiniz.
8 Nisan 2008
Account Pro' nun İle Kazanacaksınız

21 Nisan tarihinde Accounts Pro'nun ilk çalışması başlayacak. Dolduracağınız anket ile 500 SE puanı kazanacaksınız. Direkt referanslarınız anketi doldurduğunda ise her üyeniz için 100 puan, aynı şekilde alt grubunuzda anketi dolduracak her üyenizden de 20 SE puanı kazanacaksınız. Grubunuzda anketi dolduranların sayısı arttıkça, hesabınızdaki SE puanları da yükselecek. Yıl içinde dolduracağınız yeni anketler ve geri dönüşlerle de Accounts Pro'dan kazanmanın keyfine varacaksınız.
6 Nisan 2008
Accounts Pro' ya Büyük İlgi!

Search-Earn.com' un iddalı kazanç programı Accounts Pro'ya kayıtlar 6 Nisan itibariyle başladı. Daha ilk hafta olmasına rağmen, Accounts Pro'ya kullanıcılarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi Search-Earn.com'un doğru yolda ilerlediğini bir kez daha teyid etti. Accounts Pro ile hep beraber yeni kazanç imkanlarına kavuşuyor, internetten sağladığımız katma değeri büyütüyoruz. Program hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.
2 Nisan 2008
9 Ayda 864 USD kazanç

Metin M., Ankara
Search-Earn.com ile gerçek kazancın nasıl sağlandığını anlatıyor. İsteyenlerin kendisi ile bağlantı kurmasını öneriyor.
Herseyden önce ben bu ekibe ve bu siteye çok güvendim.Aslinda kazanmanin ilk adimi bu.Kisa bir süre siteyi takip ettikten sonra partner üye oldum.Search-Earn.com sitesini anasayfam yaptim.Search-Earn Toolbar'i yükledim.Bol bol arkadaslarimi davet ettim onlara siteyi ve sistemi anlattim.Referans üye sayimi artirmak için gereken tüm araçlar Search-Earn sisteminde zaten mevcuttu.Bol bol onlari kullandim.Birkaç amatör web sitem vardi sitelerimde referans linkimi verdim.Sonuç ortada.Basarili olabilmissem ne mutlu bana.Ben her zaman oldugu gibi bu ekibe ve bu siteye güveniyorum ve siteyi sahipleniyorum.Herkese bu sisteme üye olmalarini tavsiye ediyorum.Neden Türkiye olarak bizimde dünya çapinda büyük bir web sitemiz olmasin. Sistem ile ilgili bilgi almak isteyenler lütfen arasin Telefon : 05058554578 mail : metinmanavci@yahoo.com
1 Nisan 2008
Katmanlı Pazarlama Sitelerinin Reklamları Hakkında

Katmanlı pazarlama sitelerine yönlenen toolbar slogan reklamları fiyatlandırmasında tıklama başı 20 Cent fiyat uygulamasına geçilmiştir. Bu tip reklamların onaylanması için; fiyat ayarlaması otomatik olarak 20 cent/tık fiyat ile; sistem tarafından yapılmaktadır. Katmanlı pazarlama haricinde bulunan diğer tüm siteler, bloglarınız ve kişisel tanıtım siteleriniz bu uygulama dışındadır.
24 Mart 2008
Sözümüzü tuttuk!

Bildiğiniz gibi grubunda 6 aktif üyesi olan tüm üyelerimize 25 USD değerinde kazandıran teklifler kredisi hediye ediyoruz. Teklif kredilerinizi kullanabilmeniz için kazandıran tekliflerde ihalelere tekrar başladık. Kazandıran teklifler için tıklayın! Teklif kredilerinizi dilediğiniz gibi kullanın. Kazandıran teklifler Search-Earn.com kullanım puanlarınız ile promosyon ürün almanızı sağlayan ihale sistemimizdir. Search-Earn.com kazandıran tekliflerde ihale sizin olduğunda kullanım puanlarınız ile ürün bedelini kolaylıkla ödeyebilirsiniz.
23 Mart 2008
Partner Üyelik Kazandırıyor!

Taksitli partner kampanyamızdan Ocak ayında partner üyeliğini başlatan Ekrem D. 3 aylık çalışması ile oluşturduğu toplam 422 YTL lik net gelir ile kalan tüm taksitlerini kapattı. Ekram D. 3 ayda 150 bin Reklam puanı ve 395 bin arama puanı karşılığı 272 USD gelir elde etti. Başarısı ile bizlere iyi bir örnek olan Ekrem D. Search-Earn.com dan sürpriz hediye kazanmıştır. Sizde partner üyeliğinizi hemen başlatabilir, başarılı bir çalışma ile 3 aylık bir dönemde gelirlerinizi taksitlerinizin tamamını ödeyecek seviyeye getirebilirsiniz. Partner üyeliğinizi başlatmak için tıklayın!
22 Mart 2008
Partner Üyelik Bedeli ile İlgili

Kampanyalı olarak 12 aylık taksit imkanı ile sağlanan partner üyelik avantajları için toplam 588 YTL olan üyelik bedeli, 5. Altın Sertifikası tamamladığında toplam 637 YTL olarak uygulanacaktır. Partner üyelik detayları için tıklayın!. Partner üyelik avantajları şu an için 588 YTL toplam bedelle 12 taksitle sağlamaktadır. Partner üyeliğinizi dilediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Partner üyeliğinizi başlatmak için tıklayın!
21 Mart 2008
My Ad Reklamlarında 1 Dolar = 1 YTL Kampanyası!

Search-Earn.com da My Ad reklamlarından süper fırsat kısa bir süre için
1 Dolar = 1 YTL den My Ad Reklamınızı başlatabilirsiniz.
Partner üyeliğiniz varsa extra %100 ücretsiz tıklama hediyesi de
bonus olarak sizin olacak. My Ad reklamı başlatmak isterseniz tıklayın!.
21 Mart 2008
Sağlıklı İletişim İçin

Sorularınız sadece ticket soru sayfamızdan gönderildiğinde cevaplanmaktadır. Elektronik posta yolu ile iletilen hiç bir soru müşteri ilişkilerince işleme alınmamaktadır. Lütfen sorularınızı hesabım sayfasında bulunan ticket soru alanından bizlere ulaştırınız.
21 Mart 2008
Winvite Puanları Hesaplarınızda

Winvite Beta çalışmasına katılan ve Becel Kalbinisev.com sitesi kampanyasına Winvite davet gönderen kullanıcılarımızın 1000 puanları hesaplarına yüklenmiştir.
16 Mart 2008
Haberleşme Sistemi

Search-Earn içi mesajlaşma sistemini dilediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bu sistemde network' unuzu daha rahat yapılandırır ve çevrenizle işinizi daha çabuk ve etkin büyütebilirsiniz.
16 Mart 2008
Kullanım Puanları

Yeni hesap sayfamızın yapısı sebebi ile kullanıcılar kullanım puanı uygulamasının kaldırıldığını düşünmektedir. Kullanım puanı uygulaması kaldırılmamıştır. Puanlar arka planda takip edilmektedir. Ve kullanımlarınız karşılığı nakit kazancınız dilediğiniz hesaplanmakta ve kazanç ekranında gösterilmektedir. Bu sadeleştirme kazançların daha kolay anlaşılması için yapılmıştır.
16 Mart 2008
Yeni Search-Earn.com İle İlgili!

Lütfen fikir ve önerilerinizi ticket soru sayfamızdan bize ulaştırınız.
16 Mart 2008
Yeni Search-Earn.com Yayında!

Yeni Search-Earn.com yayında alt yapımız ve sayfalarımızda değişiklikler oldu. Artık sorularınızı ticket sistem üzerinden cevaplıyoruz. Bu hafta içinde testleri tamamlayacağımız yeni Search-Earn.com göreceğiniz hataları, sorularınızı, isteklerinizi ticket soru sayfamızdan bize ulaştırınız.
14 Mart 2008
Her Gün 5 Reklam Garanti!

Search-Earn.com 7 Aylık satış analizleri gösteriyor ki: Günlük ortalama reklam yayını 5 reklam olarak gerçekleşmiştir. Search-Earn.com mu kullananlar ve kullanmaya devam edenler, artık kazanç hesaplarınızı günlük 5 reklam ile yapınız. Size günlük en az 5 reklam yayınlamayı 7 aylık ortalamalarımız ile ispatladık. Search-Earn.com ile kazanmaya alışın!
13 Mart 2008
Partner Üyelerimize Müjde!

Search-Earn.com kazanç imkanlarından Partner Bonus Prim uygulamasına bilindiği gibi 31 Ocak 2008 sonrasında son verilmişti. Ancak partner üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yapılan değerlendirmelerde bonus hakkı uygulaması 31 Ocak 2008 tan sonra partner olan üyelerimize de tanınmıştır. Bonus prim hakkı halen geçerli olup kısa bir süre sonra bu hak kaldırılacak ve sadece bu hakka sahip olmuş olan partnerler bonus kazanmaya devam edeceklerdir.
12 Mart 2008
Reklamlarımız Devam Ediyor

Düzenli reklam kampanyaları ile yayınımız devam ediyor. Yeni reklam anlaşmaları ile Search-Earn.com dan arama yapanlar yeni siteleri daha hızlı duyuyor. Kampanyalardan daha çabuk haber alıyor. Yenilikleri daha hızlı yakalıyor. Sizde aramalarınızı Search-Earn.com üzerinden yapın, kazanın kazandırın.
11 Mart 2008
SuperMania Ödülleri Sahiplerinin Oluyor!

İlk iki altın sertifikası sahiplerini buldu. Çanakkale' den Ali Tevfik K. ve Eskişehir' den Cihan Ş. altın ödüllerine tamam dediler. Sizde SuperMania da yerinizi hemen alın, ödül kazanan partner üyelerimiz arasına katılın. Partner Üyelik hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
4 Mart 2008
Düzenli Kullanım ve Kazanç

Üyelerimizin daha çok kazanmaları için en önemli faktör düzenli kullanım, düzenli kullanım alışkanlığı kazandıkça daha çok puan hesabınıza birikecek ve daha çok kazanacaksınız. Bu noktada düzenli kullanım yapan hesap sahibi üyelerimize sevindirici bir avantaj sağlıyoruz. En az 15 gün düzenli Search-Earn.com kullanan hesap sahibi üyelerimizin reklam puanı ödeme sınırlarını 50 US$ ye çekiyor ve kazançlarını erken ödüyoruz. Siz de kazandıklarınızı erken almak isterseniz Search-Earn.com' u düzenli kullanın ve kazançlarınızı erken alın. Erken ödeme kampanyamız 15 Mart tarihinden itibaren geçerli olacak ve 6 ay sürecektir.
4 Mart 2008
Reklam Anlaşmalarımız

Search-Earn.com toolbar reklamlarınızı sorunsuz görüp daha çok puan kazanmak için http://www.search-earn.com/index.asp sayfasınız açılış sayfanız yapmanız yeterlidir. Toolbar yüklemeden de bu sayfadan toolbar reklamlarınızı görebilirsiniz. Reklam puanlarınızı arttırmak için Search-Earn.com' u düzenli olarak kullanın daha çok kazanın.
23 Şubat 2008
Winvite Tanıtımlarınız

Winvite e-posta hesaplarınızdan gönderimler günlük olarak yapılmaktadır. Eğer gün içinde winvite yapmışsanız bunun gönderimi ilerleyen saatlerde sistemden yapılmaktadır. Tanıtımlarınızın gittiğini gönderimi yaptığınız günü takip eden 24 saat içinde Winvite gmail e-posta hesabınızı kontrol ederek gönderilip gönderilmediğine bakınız. Eğer gönderim göremiyorsanız şifrenizin bildirdiğiniz şifre olduğuna emin olunuz. Winvite tanıtımlarınızı gönderilen e-posta sayfasında görmeniz gereklidir. Göremiyorsanız bildirdiğiniz şifre hatalı olabilir. Bu durumda lütfen Winvite gmail bilgilerini iptal ettirip tekrar tanımlayınız.
22 Şubat 2008
Partner Evraklarının Ulaşması Hakkında

Posta kanalını tercih etmiş olan üyelerimizin APS yolu ile yapmış oldukları gönderiler, adres eksik olmadığı halde, eksik adres sebebi ile iade problemleri yaşanmıştır. Bu problemlerin kaynağı bilinmemektedir. Bu noktada evrakların ulaştırılması için tercihen Yurt İçi Kargo servisi kullanmanızı önermekteyiz. Kargo ile gönderi yapmak istemeyen kullanıcılarımız fax yolunuda tercih edebileceklerdir.
19 Şubat 2008
Search-Earn.com Yeni Winvite Tanıtımları Kısa Süre Sonra Yayında!

Winvite kampanyalarına katılan her üyemize 1000 Winvite puanı kısa süre sonra hesaplara yüklenmiş olacak. Yakında yeni Winvite tanıtımları ile puanlarınızı hızla arttıracak, kazançlarınızı nakten banka hesaplarınıza isteyeceksiniz. Yayında olan winvite tanıtımları gönderip puan kazanmak isterseniz tıklayın!.
16 Şubat 2008
Yarışma Sürecinde Her 100. Partner' de 1 Altın Sertifika Sizin!

16 Şubat 2008 itibariyle 397. Partner aramıza katıldı! Yarışma Başladığı andan itibaren 2 hafta içinde 100 yeni partner üyenin aramıza katılması ile Altın Sertifika sözümüzü tutuyoruz. İlk altın sertifika sıralamasında bulunan ilk 10 aday' a soruyoruz. TAMAM mı DEVAM mı, birinciden itibaren TAMAM diyen üst sıradaki ilk aday altın sertifikasını alacak ve SuperMania yarışmasında ödülünü kazanan ilk kişi olarak liste dışı partner üyelik ile çalışmalarına devam edecek. 2. Altın Sertifika Listemiz' de yayında Sizde Partner üyeliğiniz ile hemen şimdi listeye girmek için çalışmalarınıza devam edin! Dilerseniz partner üyeliğinizi hemen şimdi başlatın!
15 Şubat 2008
Unilever de Search-Earn reklamverenleri arasına katıldı.

Türkiye'nin en büyük reklamvereni Unilever ve en büyük reklam ajanslarından Mindshare'de Search-Earn reklamverenleri arasına katıldılar. Büyümesini ve kurumsallaşmasını son hızla devam ettiren Search-Earn networkünün reklam gücünden faydalanmak istiyorsanız lütfen randevu alınız.
13 Şubat 2008
İlk Winvite Kampanyamız
14 Şubat' ta Başlıyor!

Sizde Winvite kampanyamızı arkadaşlarınıza duyurmak istiyorsanız. Search-Earn.com hesabınızda ki Winvite ayarlarınızı yapmak için tıklayın!
12 Şubat 2008
Kullanım Puanlarınız Nakte Dönüyor!

İlk kullanım puanı nakit kazanç ödemesi Eyüp G., Trabzon kullanıcımıza yapılmıştır. Kullanım puanı ödeme başvurunuzun sonuçlanması yoğunluk sebebi ile zaman alabilmektedir. Kullanım puanı ödemesine hak kazanmak için en az 6 aylık Search-Earn.com kullanıcısı olmanız ve kullanım puanları nakit karşılık değerinizin 100 US$ sınırını geçmiş olması gereklidir. Yapılan inceleme sonucunda kazanç ödemeniz belirttiğiniz IBAN banka hesap numarasına yapılmaktadır.
11 Şubat 2008
Sorularınızı Kurucu Ortaklar Yanıtlasın!

Search-Earn.com sistemine üye olan ve sistem ile ilgili olarak aklına takılan tüm sorularda direkt sistem kurucusu Serdar ÖZYAŞAR ile görüşmek isteyen kullanıcılarımız +90.544.488.4007 nolu telefondan diledikleri an iletişime geçebilirler.
11 Şubat 2008
Ödeme Sınırları

Reklam puanları 100.000.- puan sınırında 100$ karşılığı, kullanım puanları 100$ sınırında ve 6 aylık üyelik sonrası ödenmektedir. Ödeme müracaatlarınızı info@search-earn.com mail adresine yapabilirsiniz. Hesabınız incelenip gereken işlemler başlatılacaktır.
11 Şubat 2008
Kullanım ve Reklam Puanı Ödemeleri

Kullanım veya reklam puanı karşılığı ödeme sınırını geçen üyelerimizin ödemeleri yapılmaktadır. Bu noktada ödeme müracaatınız sonrasında hesabınızın incelenmesi ve ödemenin tarafınıza yapılması başvuru tarihinize göre 15 ila 30 gün aralığında zaman almaktadır. Oluşan gecikme bağlı olduğumuz vergi dairesine verilen stopaj beyanlarının hazırlanmasından dolayı gerçekleşmektedir.
3 Şubat 2008
Sayısal Sertifikalarınız Hesaplarınızda!

Partner Üyelerimizin sayısal hesap sertifikaları sisteme yüklendi. Sertifikanızı görmek için tıklayın.
2 Şubat 2008
İnternet Yatırımları Güçleniyor!

Facebook' a biçilen 15 milyar US$ lık fiyattan sonra, şimdide ikinci büyük satın alma teklifi Yahoo' ya geldi. Yazılım devi Microsoft Yahoo İnternet Arama ve Portal Sitesine tam 44.6 milyar US$ teklif etti. Bu teklifler Dünya' da yeni yüzyılın en gözde iş ortamının İnternet Yatırımları olduğunu bir kez daha gösterdi. Haber için tıklayın.
1 Şubat 2008
SuperMania Yarışması Başladı!

1 Milyon dolar ödüllü büyük yarışma SuperMania Başladı!. Detayları için tıklayın.
26 Ocak 2008
WInvite Beta Yayında!

Türkiye' nin ilk Womm tanıtım sistemimiz WInvite hizmete girdi. Beta testlerimiz için tıklayın. Teste katılan her üyemiz, 1,000 puan kazanacaktır. WInvite ile alt refereanslarınızdan bağımsız olarak, ne kadar üyenizin olduğu farketmeksizin kazanma fırsatına sahip olacaksınız. WInvite ile reklamverenlerimizin kampanyalarını ne kadar çok arkadaşınıza duyurursanız, o kadar çok kazanacaksınız. Hem de sadece bir kaç tıklama ile. WInvite'a katılın, kazanın!

WInvite Süperteklif ve Search-Earn.com sistemleri kurucu ve tasarımcısı Serdar ÖZYAŞAR tarafından geliştirildi. Dünya çapında kurgusu ile bir ilk olan WInvite sisteminde Search-Earn.com kullanıcıları sistemin anlaşma yapacağı kurumsal tanıtımları çevrelerine ulaştırıp yeni kazanç imkanlarına kavuşurken, yapılan bu tanıtımlar siz kullanıcılarımızın arkadaşlarına da yenilikçi interaktif uygulamaları duyurmalarını sağlayacak bir iletişim ortamı sunacak. WInvite ile siz kazanırken, çevreniz yeniliklerden habersiz kalmayacak.
21 Ocak 2008
Ücretsiz SMS Gönderin!

Ücretsiz SMS Servisimizden tüm üyelerimiz yararlanabilir. Servisi kullanmak için tıklayın.
18 Ocak 2008
Reklam Puanların'dan Ne Ödendi!

Şeffaflık ilkemiz gereğince reklam puanlarında oluşan ödeme listesini en güncel hali ile sürekli yayında tutacağız. Listeyi görmek isterseniz tıklayın! Search-Earn.com' un gerçekten kazandırdığı, üyelik başlangıç tarihinizin önemli olmadığını aktif kullanıcı ve grup sahibi olduğunuzda ne kadar gerçek kazanç sağlayacağınızı görün.
5 Ocak 2008
Partner Üyeler için Önemli Duyuru!

2007 yılında gerçekleşen sistem kazancından payınıza düşen miktarların zamanında sizlere ulaşması için lütfen 30 Ocak 2008 tarihine kadar listede talep edilen evrakları şirket merkezimize posta yolu ile gönderilmesini rica ederiz.

* Partner üye ikametgah ilmuhaberi.
* Partner üye nufus cüzdanı ön arka yüzü fotokopisi.
* Ödeme talep formunun ıslak imzalı orjinali. Tıklayın indirin!

3 Ocak 2008
İlk Üye Bizden Hediye!

Search-Earn.com tarafından başlatılan reklam çalışmaları çerçevesinde 10 Ocak 2008 tarihine kadar sistemde referanssız gelen üyelerden mümkün olan en yüksek adedi, standart üyelerimizin ilk sıralarında dağıtıyoruz. Bugün kaydolun ilk üye bizden size hediye!. Search-Earn.com ile kazanmaya alışın!.

Bu kampanya Partner üyelerimize verilen referans üyelerinden fazla olan kayıt durumlarında sistem tarafından otomatik olarak yürütülmektedir.
31 Aralık 2007
Partner Üye Kazanç Payları!

2007 yılında gerçekleşen reklam satışlarımızdan partner üyelere ait kazanç payları belli oldu. Üyelik başlangıç tarihlerine göre partner üyelerimize 2007 yılına ait kazanç payları 5$' la 700$ arasında değişen rakamlarda gerçekleşti. Partner üyelerimiz 2007 yılı ödeme talep evraklarını 30 Ocak 2008 tarihine kadar Search-Earn.com şirket merkezine gönderebilirler. Search-Earn.com kazanç sistemde kazanç ortağımız olanlara gelecekte çok daha yüksek kazanç rakamları için çalışmaların devam ettiğini gururla sunuyoruz.
16 Aralık 2007
40.000 Tekil Ziyaretçi ile Rekor Kırdık!

Search-Earn.com yükselişini sürdürüyor! Sistemimizden ingilizce davet metinleri artık elektronik postalarınıza düşmeye başladı. Search-Earn.com 16 Aralık da ziyaretçi rekorunu kırdı. İlerleyen günlerde yeni rekorları sizlerle paylaşacağız. Trafik raporumuzu incelemek isterseniz tıklayın!
12 Aralık 2007
İlk Ad-Hunt satışımız yapıldı!

Partner üyelerimizden Hakan ÖZ 12 Aralık tarihinde 500$ lık Ad-Hunt reklam satışını Akdeniz Nakliyat firması ile anlaşarak gerçekleştirdi. Hakan ÖZ bu reklam satışından 150$ Ad-Hunt primi kazandı. Sizde Ad-Hunt reklam satışı ile %30 satış komisyonu kazanabilirsiniz.
4 Aralık 2007
Point Mania Yeniden!

Search-Earn.com kullanıcılarının çok istediği çok sevdiği Points Mania maratonu yeniden başladı. 12.5 milyon puan dağıtılacak bu maratonda sizde yerinizi alın. Kazanın!
Detayları için tıklayın.
27 Kasım 2007
1000' de 1000 Başladı!

Search-Earn.com da yapacağınız aramaları site arama sayfasından yapın. Her 1000 aramada bir kişiye verdiğimiz 1000 puan sizin olsun!. Arama Sayfası için tıklayın!
Puanlar arama sayfasında size verilen şanslı numara 1000 ve katlarında sizin olursa anında hesabınızda, reklam puanlarınıza ekleniyor. İster partner, ister standart tüm üyelerimize hadi sizde açılış sayfanızı arama sayfamıza ayarlayın, her 1000 aramada 1000 puan sizin olsun!
26 Kasım 2007
Süper Bonus Kampanyamız Başlıyor.

27 Kasım 2007 tarihinden itibaren Süper Bonus Partner üyelik kampanyamız başlıyor. Detayları Partner Üyelik sayfamızdan okuyabilirsiniz. Partner üyelik detayları için tıklayın!
23 Kasım 2007
Partner Üyelerimize Özel Gelir Paylaşımımız Başladı.

Yeni gelir paylaşımımızda, partner üyelerimiz kendi alt gruplarında yer alan kişilerden, partner üye olmasına aracılık edecekler her bir üye için 150$, alt gruplarından oluşacak partner üyelerden her bir üye için 20$ ödeme alacaklardır.
22 Kasım 2007
Aynı Gün İçinde Ödeme Rekorumuzu Kırdık.

Search-Earn olarak kurulduğumuzdan bu yana dağıttığımız 3,224$’ın 340$’lık bölümü 20 Kasım 2007 tarihinde ödendi. Bu aynı zamanda bir gün içinde yaptığımız en büyük ödemedir. Search-Earn’e üye olan kişi sayısı arttıkça sistemimiz olgunlaşmakta ve daha önceden partnerlığa yükselen üyelerimizin alt grupları hızla büyümektedir. 340$’lık rekorumuzu en kısa zamanda egale etmek istiyoruz.
21 Kasım 2007
199$’dan Partner Üyelik Kampanyamız Sona Erdi.

Üyelerimizden gelen yoğun talep sonrasında kısa bir süre için başlattığımız 199$’dan partner üye olma kampanyamız, 21 Kasım itibariyle sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yeni partner üyelik bedelimiz 499$’dır.
Büyümeye Devam! Yurtdışı Ofis Çalışmaları Başladı.

Search-Earn'de üye sayımız 50 bini, gösterdiğimiz sayfa adedi 10 milyonu geçti. Search-Earn şirket merkezinde yapılan kutlamada Serdar Özyaşar, 2008'de ABD'de faaliyete geçmesi planlanan ofis için çalışmalara başlandığını duyurdu.
Sticky Büyük İlgi Görüyor.

İlgiyle karşılanan Sticky programda reklam alan adları her geçen gün büyüyor. İlk başlarda daha ziyade ünlü sitelerin alan adları kapışılırken, sistemde yerel internet alan adları da kapatılmaya başlandı.

1 yorum:

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
Tel .... {+ 44} 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR