25 Ocak 2009 Pazar

YETERKİİSTE.COM KAPANDI

KRİZ ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ YETERKİİSTE.COM U DA VURDU.DÜN TÜM KULLANICILARINA GÖNDERDİĞİ POSTA İLE TÜM İŞLEMLERİ DURDURDUĞUNU AÇIKLAYAN SİTE KAPATILDI.
Sayın Müşterilerimiz,

Türkiye�nin en dürüst ve en güvenilir sanal mağazalarından biri olan www.yeterkiiste.com , Kasım 2005�den beri siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Bugüne kadar ticari faaliyetini müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacak şekilde sürdüren Şirketimiz, her geçen gün müşteri sayısını artırmış ve kaliteli hizmet verme anlayışı çerçevesinde www.yeterkiiste.com markasının arkasında durmuştur. Ancak, Şirketimiz bugüne kadar özverili bir şekilde yürütmekte olduğu sanal mağazacılık faaliyetlerini, 23 Ocak 2009 tarihi itibarıyla belirsiz bir süre durdurmak zorunda kalmıştır.

Bugüne kadar sitemizden alışveriş yaparak bizlere güvenen ve destekleyen siz teknolojisever tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Teknopazar A.Ş., sanal mağazacılık dışında diğer iştigal konusundaki alanlarda çalışmaya devam edecektir.

Saygılarımızla,

Teknopazar Teknoloji, Yazılım ve Elektronik Pazarlama A.Ş.



İletişim Bilgileri:

Telefon: 0 212 355 24 55 (Hafta içi (08:00-17:00))
E-posta: bilgi@yeterkiiste.com

Not: Geçmiş dönem siparişleriniz ve sorularınız için yukarıda yeralan iletişim bilgilerini kullanmaya devam edebilirsiniz. 23 Ocak 2009 tarihine kadar verilmiş, ancak henüz teslim edilmemiş olan siparişlerde sorunsuz bir şekilde müşterilerimize ulaştırılacaktır.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR