4 Mart 2009 Çarşamba

GÖKÇEKTEN İFTİRALARA CEVPLAR

SEVGİLİ ANKARALILAR,

15 yıldır belediye başkanlığınızı yapıyorum.
9 yıl muhalefette kaldım, siyasi karşıtlarım kendi iktidarları döneminde benimle ilgili 500 adet inceleme ve soruşturma açtırdılar. Bazı müfettişlere benim hakkımda suçlama yapmaları karşılığında valilik vaat edildi. Ancak Allah'a hamd olsun en ufak bir açığımızı bulamadılar.

Meşhur bir atasözü vardır; "Bir sıçrarsın çekirge, iki sıçrarsın çekirge, üçüncüde yakalanırsın" Bir insanın 500 inceleme ve soruşturma geçirip 500 sefer sıçraması mümkün değildir. Şimdi seçim zamanı...

Baronlar İstanbul'da karar aldılar; "ANKARA'DA KARAYALÇIN CHP'DEN KOŞULSUZ ADAY OLACAK, DSP ANKARA'DA KARAYALÇIN'A KARŞI ADAY ÇIKARTMAYACAK, AK PARTİ ADAYINA KARŞI MHP'DEN ÇIKACAK ADAY CHP'Lİ MEDYA TARAFINDAN PARLATILACAK, AK PARTİ İKTİDARI VE ANKARA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKKINDA YAPILACAK YAYINLARLA O İNSAN HAKKINDA TERETTÜTLER MEYDANA GETİRİLECEK"

Bu plan eksiksiz uygulanıyor, CHP'li MEDYA Ankara'da Melih GÖKÇEK'le ilgili sistemli karalama ve iftira kampanyası yürütüyor. GÖKÇEK'e cevap hakkı verilmiyor.

Yanlı iğrenç bir kampanya olanca hızıyla devam ediyor.

Örneğin; son aylarda Hürriyet Ankara ilavesinde KARAYALÇIN 'la ilgili 102 olumlu 3 olumsuz haber çıkarken, Mansur YAVAŞ 'la ilgili 57 haberin tümü olumluydu. Buna karşılık Melih GÖKÇEK'le ilgili aynı gazetede aynı sürede 552 olumsuz, 12 olumlu haber yer alıyordu. Bu derece yanlı yayın Cumhuriyet tarihinde ilk defa görüldü.

Melih GÖKÇEK 4 Şubat 2009 tarihinden itibaren çıktığı her televizyon konuşmasında aşağıda size sıraladığımız iftiraların ve karalamaların muhatabı oldu.

Verilen sayısız cevaba rağmen aynı konular tekrar-tekrar soruldu.

Çünkü baronlar bu seçim kampanyasını karalama ve iftira zeminine oturtmakta kararlıydılar. Oysa belediye seçimlerinde tartışılması gereken tek konu projeler ve belediyecilikte yapılanların tartışılması olmalıydı. ŞİMDİ BU OYUNU BOZUYORUZ... 1 Mart 2009 tarihinden itibaren televizyonlarda, radyolarda ve gazetelerde sadece projelerimiz ve yaptıklarımız konusunda sorulanlara cevap vereceğiz.
Bize yapılan karalama ve iftiralar konusunda internet sayfamızdaki cevaplara bakmalarını isteyeceğiz. Yani bize sual soran kişilere www.melihgokcek.com.tr adresine giriniz "iftira ve karalamalara cevaplar" bölümünde "... numaralı cevabımızı okuyunuz" diyerek cevap vereceğiz.

1 Mart 2009'dan itibaren artık sadece ve sadece sizlere projelerimizi ve yaptıklarımızı anlatacağız. Bu sayede Belediye Başkan Adaylarının farkı fark edilecek...

Saygılarımla...

İ. Melih GÖKÇEK

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR