26 Haziran 2008 Perşembe

Arınç: AKP kapatılmayacak, dava reddedilecek

Arınç: AKP kapatılmayacak, dava reddedilecek
Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)

TBMM eski Başkanı ve AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç, AKP’nin kapatma davasından başarıyla çıkacağını ve davanın reddedileceğini söyledi. Kendisine soru soran basın mensuplarına da tepki gösteren Arınç, “Bir kapatma kapatma diye tutturmuşsunuz, siz önce ağzınızı kapatın” dedi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç, bu yıl 7'ncisi düzenlenen Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Kültür Etkinlikleri'ne katılmak için Malatya’nın Darende İlçesi'ne geldi. Arınç ve Yazıcı burada bir dizi açılışa akıtldı. Açılışlar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Arınç, AKP’nin kapatma davası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Kapatma davasında sürecin uzamasının söz konusu olmadığını belirten Arınç, “Dava süreci normal şartlar altında ilerliyor, AK Parti savunmasını süre dolmadan verdi. Parti olarak iddanemeye çok hukuki ve mükemmel bir cevap verdik. AK Parti bu davadan başarıyla çıkacak, dava reddedilecek” dedi.
AKP’nin kapatılmasına ihtimal bile vermeyen Arınç, basın mensuplarına, “Bir kapatma kapatma diye tutturmuşsunuz, siz önce ağzınızı kapatın” dedi. Yaşananları bir spekülasyon olarak değerlendiren Arınç, açılan kapatma davasıyla ilgili “Boş bir dava açılmış ve devam ediyor. Büyütecek bir şey yok, AK Parti kapatılamayacak” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR