26 Haziran 2008 Perşembe

SP Genel Başkanı Kutan: Tehlikeli gelişmeler yaşanıyor

SP Genel Başkanı Kutan: Tehlikeli gelişmeler yaşanıyor
Mehmet EZER/ANTAKYA (Hatay), (DHA)

SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, ülkede tehlikeli gelişmelerin yaşandığını belirterek, “Kimsenin kendi menfaatleri uğruna ülkenin geleceğini tehlikeye atmaya hakkı yoktur” dedi.
SP lideri Recai Kutan, partisinin Hatay il kongresine katıldı. Antakya Prenses Düğün Salonu’ndaki kongreye, aralarında çok sayıda kara çarşaflı kadının katılması dikkat çekti. Kongrede konuşan Recai Kutan, Türkiye’de tehlikeli gelişmelerin yaşandığını, gerçek gündemin arka plana itildiğini ileri sürdü. Devlet kurumları arasında yaşanan çatışmanın ülkenin geleceğini olumsuz yönde etkilediğini belirten Kutan, şunları söyledi:
“Ekonomik dengelerin yoluna girebilmesi için yaşanan bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor. Aksi takdirde açılacak ekonomik ve sosyal yaraların kapanması mümkün olmayacaktır. Kendi içimizde yaşadığımız sorunlar, diğer ülkelerin bizlere olan bakış açılarını da etkiliyor. Türkiye şu an bölgesinde sahip olduğu önemli rolü kaybetmemelidir. Bu konuda hem iktidar, hem de diğer kurumlar üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelidir. Kimsenin kendi menfaatleri uğruna ülkenin geleceğini tehlikeye atmaya hakkı yoktur.”
SP Genel Başkanı Kutan, konuşmasının ardından partide 30 yılını dolduran üyelere birer teşekkür plaketi verdi. Tek listeyle gidilen kongrede Necmettin Çalışkan yeniden SP Hatay İl Başkanlığı görevine seçildi.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR