6 Ocak 2009 Salı

Siyonistler YOK YOLACAK İŞTE HADİS

Ömer ibn-i Hamza (ra) bildirmiştir:

“Resulullah Aleyhissalâtu Vesselâm buyurdular ki: ‘Sizler Yahûdîlerle muhakkak savaşacaksınız! Harp o kadar şiddetli olacaktır ki, hattâ taş: ‘Ey Müslüman! Şu arkamdaki bir Yahûdî’dir! Gel de onu öldür!’ diyecektir.”(Müslim, Fiten, 80)

Abdullah bin Ömer (ra) bildirdi:

“Resûl-i Ekrem Efendimiz Aleyhissalâtu Vesselâm şöyle buyurdu: ‘Yahûdîler sizinle savaşacaktır! Fakat netîcede siz onlara musallat kılınacaksınız! Öldürme o kadar şiddetli olacak ki. Bir kaya parçası: ‘Ey Müslüman! Şu arkamda duran kişi bir Yahûdî’dir. Onu öldür!’ diye haber verecektir.”(Müslim, Fiten, 81)

Ebû Hüreyre (ra) bildirmiştir:

“Resûl-i Ekrem Efendimiz Aleyhissalâtu Vesselâm şöyle buyurdu: ‘Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ‘Ey Müslüman, Ey Allah’ın kulu, şu arkamdaki Yahudi’dir, gel de onu öldür!’ diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82)

“Müslümanlar, Yahudilerle harp etmedikçe kıyamet kopmayacak. Harp olacak ve Müslümanlar onları yenip öldürecekler. Öyle ki, Yahudiler ağaç ve taşların arkasına saklanacaklar, o ağaç ve taşlar konuşarak, “Ey Müslüman, ey Allah’ın kulu, arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür,” diyecek. Sadece ⁄arkad ağacı haber vermeyecek, çünkü bu ağaç, onların ağacıdır.” (Ennihaye, cilt 1, shf. 87, 103, 104, 117, İbni Mace, cild: 2, shf: 1363; Müslim, cild: 4 Shf: 2239)


"Ah Hayber! Vah Hayber!
İçim Yanıyor Hayber!
Muhammed’in Cesedi Yanmadıkça!
Bu Ateş Sönmeyecek Hayber..."

2006 Ağustos ayında Rize Kaçkar tv’nin canlı yayınında söylenen bu sözler, Rize eski milletvekili ve Belediye Başkan’ı Şevki Yılmaz’ın dudakları arasından döküldü...

Siyonist İsrail Rejimi’nin Ortadoğuda yaptığı katliamlar üzerine konuşan Yılmaz; Bu şiiri Siyonist yetiştirme kamplarında çocuklarına öğreten Siyonistlere sesleniyorum... Sonunuz yakındır.. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Hadis-i Şerif Mucizesi gerçekleşmiştir.. 1400 küsür yıl önce söylenen o söz bugün artık deşifre olmuş, hikmet anlaşılmıştır... Dayan Filistinli kardeşim zafer senindir, zafer bizimdir... diyen Yılmaz, "İsrail'i burdan uyarıyorum! Bu açıklamaları ilk kez sizin TV'nizde ve sizin programınız vesilesiyle açıklıyorum. Ve hakkımda başlatılacak linç ve yıldırma operasyonlarını bile bile bu sözlerimi söylüyorum. Siyonistler yok olacaktır! Son 50 yıldır yaptıkları zulümlerin sonu yaklaşmıştır. İzinden gitmekten şeref duyduğum Efendimizin 1400 yıl önce söylediği Hadis-i Şerif mucizesi bugün ayan beyan ortaya çıkmıştır." diyerek sözlerine devam ediyor..

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR