16 Ocak 2009 Cuma

ÖĞDER´DEN FİLİSTİN BÜYÜK ELÇİLİĞİNE ZİYERET ÖLÜM SESSİZLİĞİNİ ANLAYAMIYORUZ

ÖĞDER´DEN FİLİSTİN BÜYÜK ELÇİLİĞİNE ZİYERET
ÖLÜM SESSİZLİĞİNİ ANLAYAMIYORUZ

Şuurlu Öğretmenler Derneği Genel Başkanı İsmail Hakkı AKKİRAZ, "Gazze´de büyük bir katliam yapılırken İslam devleti yöneticilerinin içinde bulundukları bu ölüm sessizliğini anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi.

Filistin´de yaşananların Türkiye´deki Şuurlu Öğretmenleri derinden yaraladığını bildiren Şuurlu Öğretmenler Derneği Genel Başkanı İsmail Hakkı AKKİRAZ, "Gazze´de büyük bir katliam yapılırken İslam devleti yöneticilerinin içinde bulundukları bu ölüm sessizliğini anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle biurlikte Filisti´nin Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek Büyükelçilik Müsteşarı Nebil ALSARRAJ´la görüşen AKKİRAZ, bütün dualarının Filistinli Müslümanlarla olduğunu belirterek, "Filistin´de yaşananlar Türkiyeli Şuurlu Öğretmenler olarak bizleri derinden yaralamıştır. İsrail´in yaptığı bu insanlık dışı katliamı, kendimize yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. İslam devleti yöneticilerinin içinde bulundukları bu ölüm sessizliğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Orada mücadele eden Müslüman Filistinli kardeşlerimize Allah´dan görünmez ordularıyla yardımcı olmasını niyaz ediyoruz. Filistin yaşananlar konusunda, Türkiye´nin devlet olarak müdahil olmadan çözülemeyeceğini düşünüyoruz. Selahaddin Eyyubi´nin yaptığını yapacak adımlar biran önce atılmalıdır" diye konuştu.

Yapılan ziyaretin kendileri için büyük moral ve destek kaynağı olduğunu bildiren Filistin´in Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Nebil ALSARRAJ ise yapqtığı konuşmada, "Filistin´de yaşanan acılar 104 yıl önce başlamıştı. Türkiye´de yapılan miting, eylem, gösteri ve imza kampanyaları bizim hislerimize tercüman oluyor, Gazze´de ki kardeşlerimize moral ve destek oluyor. Dünyanın TV karalarlında izledikleri Filistin´de yaşananların yüzde biri bile değildir. Gerçekten yaşananlar çok daha acı ve felaket boyutundadır. Bu katliamlara gerçekleştiren İsrail, büyük bir insanlık suçu işlerken, bunlara sessiz kalan başta İslam dünyası olmak üzere bütün dünya da ortaktır. Dünya ne düşünürse düşünsün, her Filistinli şahadete adaydır ve şahadet istemektedir" şeklinde konuşarak bütün dünyanın Filistin topraklarının İsrail´e teslim edilmeyeceğinin bilinmesini istedikleri mesajını verdi.

Milli Gazete: 16 OCAK 2009

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR