7 Ocak 2009 Çarşamba

Genelkurmay ve Yargıtay'da olağanüstü toplantı

Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınanlar netleştikten sonra akşam saatlerinde önce Yargıtay Genel Kurulu toplanma kararı aldı. Kuvvet komutanları da olağanüstü toplandı



Ergenekon soruşturması çerçevesinde bugün yapılan gözaltılar sonrası Yargıtay Başkanlar Kurulu toplanma kararı aldı. Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, yarın öğleden sonra yapacakları Başkanlar Kurulu toplantılarının konusunu bugün meydana gelen gözaltılar olduğunu belirterek, “Başka konular da olacak gündemimizde” dedi.


Yargıtay'ın toplanacağının duyulmasından kısa bir süre sonra Kuvvet komutanları toplandı. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ Kuvvet Komutanlarıyla sürpriz bir şekilde bir araya geldi.
Saat 17.30 itibariyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, kuvvet komutanlarını Genelkurmay Karargahı´na çağırdı. Saat 17.30 da başlayan toplantıda Orgeneral Başbuğ, bugün yaşanan gelişmeleri kuvvet komutanlarıyla görüştü. Orgeneral Başbuğ ve kuvvet komutanlarının durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi. Toplantı 23.30'da bitti.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR