24 Ocak 2009 Cumartesi

Milli Görüş nerede biz oradayız

Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı, partiye katılımlar nedeniyle Hakkı Başar Kapalı Spor Salonunda program düzenledi. Binlerce partilinin tıka basa doldurduğu salona "Başbakan Numan" "Milli Görüş nerede biz oradayız" sloganları arasında güçlükle giren Saadet Partisi Genel başkanı Numan Kurtulmuş'a basının iligisi büyüktü.

Esenler'in Sesi'nin bildirdiğine göre, programın açılışında konuşan Saadet Partisi Eenler İlçe Başkanı Sabahattin Yiğit, 29 Martta iş başına gelecek olan Milli Görüşün bundan 10 yıl önceki hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi..

"Esenlerin Yıldızı" olarak kürsüye davet edilen Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı İbrahim Bitiş, "29 Marttan sonra Esenlerin hakkını yiyenlerden mutlaka hesap soracağım " sözleriyle dikkat çekti. Bitiş, "bu halkın hakkını yiyenler 29 Marttan sonra kendilerine kaçmak için delik arayacaklar "dedi. Kendilerinin asla makam ve mevki peşinde olmadıklarını belirten Bitiş, "Allahın izniyle 29 Mart sabahı Esenlerde yeni bir anlayış iş başına gelecektir diyerek bu noktada önümüzdeki seçim fırsatını çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir” dedi.

Ya aslına dön, Ya iktidarı bırak!

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş ise yaptığı konuşma'da AKP Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Ya aslına dön, Ya iktidarı bırak"dedi.

Hakkı Başar Kapalı Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran Esenler halkına hitap eden Kurtulmuş, "Filistin Gazzede yaşanan katliamı durdurmak için Çağlayan Meydanın'da yaptığımız miting bırakın Türkiyeyi dünyada büyük ses getirmiştir. İşte bizim farkımız bu. Biz bir de şu hassas dönemde iktidar olsaydık bizim ne yapacağımızı düşünün" dedi. Ak Parti hükümetinin kendinden aciz dış politika izlediğini belirten Kurtulmuş, "başbakan bir konuşmasın da şunu ifade etmektedir. biz bakkal yönetmiyoruz? Evet siz bakkal yönetmiyorsunuz? Sayın başbakan siz Osmanlının devamı olan Türkiye Cumhuriyetini yönetiyorsunuz"dedi. "Başbakan İMF ye ümüğümüzü sıktırmayız diyor ancak bırakın ümüğümüzü IMF'nin sıkmadığı bir yer kaldımı?" diye soran Kurtulmuş, konuşmasının ardından Saadet Partisi'ne katılanlara rozet taktı.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR